رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در این اجتماع گفت: قوانین بسیار خوبی برای حمایت از معلولان در زمینه های مختلف وجود دارد ولی اجرای آن با کاستیهایی همراه است که نیاز به مساعدت بیشتر مسئولان برای اجرای این قوانین هستیم.
حجت الاسلام نصرالله پژمانفر افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۵ طرح انتزاع کمیته ملی پارالمپیک از المپیک را با هدف حمایت بیشتر از ورزشکاران جانباز و معلول تصویب کردند.
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی هم در این اجتماع گفت: گرامیداشت این روز نشان از آن دارد که سراسر دنیا برای قابلیتهای معلولان و جانبارزان احترام ویژهای قائل هستند.
وی با اشاره به مدال آوری جانباران و معلولان در رشتههای مختلف ورزشی ادامه داد: شما افراد توانمندی هستید که در بسیاری از عرصههای مختلف ورزشی دوشادوش سایر ورزشکاران برای کشورمان افتخارآفرینی میکنید.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: امیدوارم حداقل ۱۲ نفر از ورزشکاران رشتههای مختلف استان خراسان رضوی در مسابقات پارا المپیک سال ۲۰۲۰ توکیو حضور داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی نیز گفت: ورزش به عنوان یکی از ملزومات افراد معلول باید در زندگی آنها وارد شود.
حمیدرضا پوریوسف افزود: برگزاری این مراسم منجر به شناخت بیشتر معلولان از توانایی های یکدیگر و همچنین پیدا کردن الگوهایی از میان قهرمانان با شرایطی از جنس خودشان است.
رییس هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی هم در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: اقدامات بسیار خوبی برای ورزش جانبازان و معلولان انجام شده ولی متاسفانه هنوز حق مطلب برای این افراد به خوبی ادا نشده است.
مجید محمدی فرد افزود: سازمانها و متولیان ورزش جانبازان و معلولان وظیفه دارند با برنامهریزی و استفاده از ظرفیت موجود در این قشر به پیدا کردن جایگاه واقعی این افراد کمک کنند.
وی ادامه داد: نیاز است تا با فرهنگ سازی مناسب در جامعه کمک شود تا دیگران نیز متوجه شوند که این افراد بخش جداناپذیری از جامعه ما هستند.
برنامههای هفته پارا المپیک از ۱۶ تا ۲۲ آبان ماه در حال برگزاری است.
تا کنون، هزار و ۸۷۰ ورزشکار جانباز و معلول در ۱۴ رشته در هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بیمه و سازماندهی شدهاند
نظر شما