رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور روز پنجشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان قزوین که در استانداری برگزار شد، افزود:کانونهای فرهنگی و هنری مساجد براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در اسفندماه سال ۷۱ تشکیل شدند تا فرهنگ و هنر به منظور مقابله با هجمه غرب در دل مسجد به کار گرفته شود.
حجت الاسلام و المسلمین حبیب رضا ارزانی اضافه کرد:با توجه به این مصوبه باید تمامی متولیان مسجد برای همگرایی بیشتر با هم جلسات متعددی داشته باشند تا طرحها در خصوص مسجد قبل از اجرا بررسی شوند.
این مسئول گفت:این مصوبه از سال ۷۱ تا سال ۹۶ به مرحله اجرا نرسید تا اینکه با پیگیریهای صورت گرفته آن را احیا کردیم.
ارزانی گفت: به دنبال آن اولین جلسه شورای سیاست گذاری کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور برگزار شد که سه وزیر، مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی مرتبط و موثر در حوزه مسجد در آن عضو هستند.
وی افزود:تاکنون ۶ جلسه از شورای سیاست گذاری کانونهای فرهنگی و هنری مساجد برگزار شده و حداقل دستاورد آن بررسی اقدامات صورت گرفته در حوزه مسجد بوده است.
این مسئول گفت: ما به یک سند تحول در کار خود نیازمند هستیم تا بدانیم از کانونهای فرهنگی و هنری مساجد چه نتایج و دستاوردهایی را مدنظر داریم و اگر آنها نباشد چه اتفاقی در جامعه خواهد افتاد؟
وی اضافه کرد:آنچنانکه هوای یک شهر را لحظه به لحظ رصد میکنیم باید برای تصمیم گیری در حوزه فرهنگ نیز با رصد لحظه به لحظه اقدام نماییم.
ارزانی گفت:در این راستا افق خود را در سند تحول تا سال ۱۴۱۴ مطرح کرده ایم و رویکرد ما جذب کودکان، نوجوان و جوانان و راه اندازی مهدهای کودک مساجد مطابق با استانداردها است.
این مسئول اضافه کرد:همچنین با اقدامات صورت گرفته، موفق شدیم اساسنامه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد را مصوب کنیم که سال گذشته رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را ابلاغ کردند.
ارزانی افزود: همچنین پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران را نیز تعریف کرده ایم که سه استان در این زمینه کاندید خواهند شد و در نهایت یک استان به عنوان فهما (پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران) معرفی میشود.
نظر شما