در این برنامه یک روزه سقف پناهگاه تثبیت، عایق کاری و ایزوگام شد.
رئیس هیات کوهنوردی استان کرمانشاه در این باره روز یکشنبه به ایرنا گفت: برنامه مرمت پناهگاه پراو با حمایت مالی هیات و همراهی کوهنوردان باشگاه های ماهور و خورشید انجام شد.
ثریا شهبازی افزود: هیات کوهنوردی علاوه بر مرمت پناهگاه برنامه تجهیز آن را نیز در دستور کار دارد که در صورت تامین بالگرد، آن را اجرایی خواهد کرد.
وی یادآور شد: مدتی است که در حال رایزنی برای در اختیار گرفتن بالگرد برای انتقال تجهیزات به منطقه هستیم و اکنون نیز این رایزنی ها ادامه داد.
رئیس هیات کوهنوردی استان کرمانشاه تاکید کرد: وسایل مورد نیاز برای تجهیز پناهگاه اکنون توسط هیات خریداری شده است و در صورت تامین بالگرد به محل پناهگاه پراو منتقل خواهد شد.
پناهگاه پرآو در سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۰ شمسی توسط کمیته پناهگاههای هیات کوهنوردی استان کرمانشاه ساخته و توسعه داده شد.
این پناهگاه اکنون با مساحتی حدود ۱۴۰ متر مربع و ظرفیت خواب حدود ۳۰ تا حداکثر ۴۰ نفر در ارتفاع حدود سه هزار و ۱۰۰ متری، در ضلع شمال شرقی و در فاصله ۴۵۰ متری دهانه ورودی غار عمیق پراو فراهم می کند.
کوهستان پرآو رشته کوهی امتداد یافته از شمال غرب تا شمال شرق شهر کرمانشاه، باطول تقریبی ۸۰ کیلومتر و وسعت حدود ۹۸۰ کیلومتر مربع بخشی از رشته کوه زاگرس در غرب ایران است.
رشته کوه پراو از سمت شمال غربی به رشته کوه شاهو متصل است و از سمت جنوب شرقی، رودخانه معروف گاماسیاب آن را از رشته کوه هرسین جدا میکند و دهستان های پایروند و میاندربند در جنوب غربی و دهستانهای دینور و بیلوار در شمال شرقی این کوهستان واقع شدهاند.
قله پرآو با ارتفاع ۳۴۰۵ متر از سطح دریا بلندترین قله این کوهستان بهشمار می رود که در شمال شرقی شهر کرمانشاه واقع شده است. کوههای این منطقه بعلت فشارهای ناشی از کوهزایی زمین شکافهای بسیاری پیدا کرده است به همین علت عمیقترین غارهای ایران مانند غارهای پراو، جوجار، قیژلان و چاه غار قلا در این کوهستان قرار دارند.