آموزش عالی در شناسایی و حمایت از نخبگان عملکرد خوبی دارد

تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آموزش عالی در شناسایی و حمایت از استعدادهای درخشان خوب عمل کرد، اما در پرورش و حمایت از آنها باید جدی‌تر عمل شود.

محمدرضا آهنچیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره تحصیل هم زمان دانشجویان استعداد درخشان در دو رشته تاکید کرد: تحصیل هم زمان استعدادهای درخشان، یک آیین نامه خاص برای دانشجویان خاص است و در هر سال با اطمینان می گویم بیش از ۲۰ نفر وارد دوره های هم زمان نمی شوند.
وی اظهار داشت: بر اساس قانون، دانشجویان هر چند برای تحصیل در هر کدام از دو رشته می توانند به دانشگاه های دیگر هم مراجعه کنند، اما معمولاً در دانشگاه محل تحصیل خود رشته دوم را انتخاب می کنند.

آهنچیان تاکید کرد: بر اساس این آیین نامه، دانشجویان در دو بعد پرورش می یابند و باید رتبه زیر هزار داشته باشند، همچنین قرار داشتن در فهرست یک درصد برتر دانشگاه و داشتن مدال طلا در المپیاد از دیگر شرط های تحصیل هم زمان این دانشجویان در دو رشته است.
وی با بیان اینکه تعداد قلیل این دانشجویان نافی ارزشمند بودن آنها نیست، گفت: اگر این دانشجویان در دو رشته تربیت شوند، خدمات بیشتری به کشور ارائه می دهند و باید پذیرفت در شناسایی و حمایت از استعدادهای درخشان خوب عمل کردیم، اما در پرروش و حمایت از آنها باید جدی تر عمل کنیم.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره مهاجرت دانشجویان نخبه خاطرنشان کرد: مهاجرت پدیده ای وابسته به یک بُعد نیست و ابعاد مختلفی دارد؛ فضای اجتماعی و فرهنگی کشور، بحران ها، احساس امنیت و حمایت هایی که در کشور از نخبگان می شود، پدیده مهاجرت این گروه از دانشجویان را تشدید می کند یا تخفیف می دهد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: حمایت های فعلی از نخبگان لزوماً وابسته به وزارت علوم نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha