به گزارش روز دوشنبه ایثار، رحیم نریمانی در دیدار با پدر شهید معظم «شهرام یوسفی»، با تاکید بر لزوم تکریم و تعظیم خاندان معظم شهدا به ویژه از سوی مسئولان نظام اسلامی، اظهار کرد: به واسطه ایثار و از خودگذشتگی شهدا و خانوادههای معظم آنان امروز از عزت و اقتدار و امنیت و آرامش برخوردار هستیم.
وی دیدار با خانوادههای معظم شهدا به ویژه مادران و پدران بزرگوارشان را مایه دلگرمی در خدمترسانی به مردم دانست و گفت: خانوادههای شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران الهامبخش جامعه اسلامی هستند و یاد و خاطره همه این ایثارگریها و دلیرمردیها و شهادتها باید زنده نگه داشته شود.
شهدا طلایهداران راستین عرصههای عشق و معرفت
مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران شهدا را متعلق به همه ملت ایران دانست و تصریح کرد: شهدا طلایهداران راستین عرصههای عشق و معرفت هستند و لذا تکریم و تجلیل از مقام شهدا و خانوادههای معزز آنان مایه پالایش روح انسان است.
نریمانی از شهدا به عنوان اسطورههای ایمان و صبر و شجاعت و ولایتمداری یاد کرد و متذکر شد: همه مردم و مسئولان باید پیوسته راه شهدا را ادامه دهند و خانوادههای شهدا را چراغ راه انقلاب و نظام بدانند.
دیدار با مادر شهید «مهرداد رمضانپور»
مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور همچنین با مادر شهید «مهرداد رمضانپور» دیدار و گفت وگو کرد.
سبک زندگی شهدا، محور تولید محتوای کتب قرار گیرد
رحیم نریمانی، همچنین در نشست تحلیلی و بررسی «نقش رسانه کتاب در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب» که در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه کتاب گیلان برگزار شد، با تاکید بر لزوم آسیبشناسی پدیدههای مرتبط با حوزه نشر، نویسندگی و رسانه، اظهار کرد: نمایشگاه کتاب یک رخداد فرهنگی است که طوفان فکری ایجاد میکند.
وی بیانیه گام دوم انقلاب را نقشه راه نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود: این بیانیه شاخصهای توسعه انسانی را به عنوان یک ابزار پیشران برای تحقق اهداف فرهنگی کشور معرفی میکند که میتواند توسعه سیاسی و اجتماعی و اقتصادی را تحقق بخشد.
کتاب یک رسانه است
مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه توسعه فناوریهای ارتباطی یکی از زیرساختهای توسعهیافتگی در دنیا است، گفت: کتاب یک رسانه است و نمایشگاه کتاب میتواند اثرگذاری قابل توجهی در امر انتقال پیام فرهنگی و توسعه انسانی داشته باشد.
نریمانی با اشاره به نقش رسانه کتاب در توسعهیافتگی، خاطرنشان کرد: توسعه پایدار به معنی بسیج همسو و منسجم تمام ظرفیتها و ابزارها و امکانات کشور برای توسعهیافتگی است و رسانه کتاب قدرت ایجاد همگرایی، طوفان فکری و انسجام اجتماعی را دارد؛ لذا کتاب یک رسانه پایدار در توسعه پایدار کشور است.
بعد از انقلاب بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار جلد کتاب تولید شده
نریمانی با بیان اینکه بعد از انقلاب بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار جلد کتاب تولید شده است، تصریح کرد: ۸۰ درصد این کتابها تالیف و ۲۰ درصد ترجمه بوده است. همچنین ۲۵۰ هزار عنوان در حوزه ادبیات و ۲۰۰ هزار عنوان در حوزه دین و علوم انسانی و اسلامی داریم لذا برای ایجاد نسلی که بتواند سرعت توسعهیافتگی را در کشور بالا ببرد نیازمند تولید کتابهای ژانر کودک و نوجوان هستیم.
وی از چاپ بیش از ۴۳ هزار عنوان کتاب در نیمه نخست امسال خبر داد و عنوان کرد: امروزه استفاده از رسانههای مکتوب به سمت رسانههای مجازی و سایبر رفته و با یک پدیده جهانی مواجه هستیم. ایران رتبه ۱۳ کاربران اینترنت در دنیا را دارد و ۶۴ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۱۱۲ نفر در کشور از تلفن همراه به عنوان یک رسانه استفاده میکنند و شاهد شهر الکترونیک و شهروند الکترونیک هستیم، این در حالی است که تیراژ کل روزنامههای ما به یک میلیون نسخه در روز میرسد.
۱۰۱ هزار و ۱۶۹ عنوان در سال ۹۸ در سامانه اطلاعات موسسه خانه کتاب ثبت شده
نریمانی با بیان اینکه ۱۳۹ میلیون و ۷۴۷ هزار و ۹۰۴ نسخه کتاب معادل ۱۰۱ هزار و ۱۶۹ عنوان در سال ۹۸ در سامانه اطلاعات موسسه خانه کتاب ثبت شده است، گفت: متاسفانه فرهنگ کتابخوانی به عنوان یکی از شاخصهای توسعه در کشور ما پایین است، لذا باید در زمینه استفاده از این رسانه برنامهریزی و برنامهسازی داشته باشیم.
وی ارتقای بینش و بصیرت سیاسی، تقویت معنویت و اخلاق و ترویج سبک زندگی ایرانی - اسلامی را از دیگر کارکردهای رسانه کتاب دانست و یادآور شد: نشر شاهد با ۱۷۶۰ عنوان کتاب در حوزه ایثار و شهادت به دنبال ترویج سبک زندگی شهدا است، زیرا سبک زندگی شهدا میتواند محور تولید محتوای کتب قرار گیرد.
نظر شما