۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۲۱:۰۴
کد خبرنگار: 888
کد خبر: 83562222
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

حضرت معصومه(س) خیر کثیر است

قم- ایرنا- رئیس اداره پژوهش آستان حضرت معصومه(س) گفت: احادیث روایت‌شده از امامان نشان‌ می‌دهد حضرت معصومه(س) همانند حضرت فاطمه(س)، خیر کثیر است و در هر جایگاهی که قرار گیرد، چشمه برکت در آن سرزمین جاری می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامعلی عباسی عصر چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: امام صادق(ع) در ۲ افق مقام شفاعت و زیارت شخصیت حضرت معصومه(س) را می‌ستاید و می‌فرماید: کسی که حضرت معصومه(س) را زیارت نماید، بهشت بر او واجب می‌گردد.

وی اضافه کرد: امام صادق(ع) در حدیث دیگری می‌فرماید: با شفاعت حضرت معصومه(س) همه شیعیان وارد بهشت می‌شوند.

وی ادامه داد: چنین احادیثی نشان فاخری است که حضرت معصومه(س) به‌عنوان چهره موعود و محبوب خاندان اهل‌بیت(س) مطرح‌شده‌است.

عباسی با اشاره به این‌که ذات حضرت معصومه(س) آسمانی و ملکوتی بود، بیان کرد: کریمه اهل‌بیت(س) نیز از گوهر حجج الله، اوصیاالله و انبیاالله آفریده‌شده است و از علم لدنی برخوردار و دریایی از دانش بودند.

وی با بیان این‌که خداوند گوهر وجودی حضرت را با علم آراسته است، ادامه داد: تمام احادیث روایت‌شده از امامان نشان‌دهنده این است که حضرت معصومه(س) همانند حضرت فاطمه(س) خیر کثیر است و در هر جایگاهی که قرار گیرد، چشمه برکت در آن سرزمین جاری می‌شود.

وی گفت: فرهنگ ولایت‌مداری و جهادی که در قم سابقه‌دار است، در هیچ سرزمین دیگری نداریم و قم حرم اهل‌بیت(س) شده و آرمان‌ها و امور ملکوتی امامان معصوم(ع) در این شهر تجلی پیداکرده است.

رئیس اداره پژوهش آستان حضرت معصومه(س) افزود: اگر تاریخ قم در قرون دوم، سوم و چهارم مطالعه شود، درمی‌یابیم قم لبریز از معارف اهل‌بیت(س) است و بعد از حضور حضرت معصومه(س) در این شهر تحولی ایجاد می‌شود و مکتب حدیثی شیعی در قم شکل می‌گیرد.

وی با اشاره به این‌که پیشینه قم چنان تابناک است که در هیچ جایی از ایران چنین سابقه درخشانی وجود ندارد،‌ گفت: فقه اسلام، تفسیر، حکمت، اصول، اخلاق و آنچه به‌عنوان علوم آل‌محمد(ص) و معارف اهل‌بیت(ع) شناخته شده، از این شهر به جهان صادر می‌شود.

وی اضافه کرد: مبلغان، مروجان و محققان از این شهر به اقصی نقاط جهان می‌روند و یا از سراسر جهان برای اقتباس این انوار به قم می‌آیند که همه از برکت کریمه اهل‌بیت(س) می‌باشد.

عباسی با بیان این‌که حضرت معصومه(س)، فاطمه ثانی و کوثر است، بیان کرد: به برکت وجود کریمه اهل‌بیت(س)، کنار بارگاه ایشان حوزه علمیه شکل می‌گیرد و صدها مجتهد، چهره‌های فاخر و مراجع تربیت می‌شوند.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی از قم سرچشمه می‌گیرد، آیت‌الله بروجردی و حضرت امام(ره) بر ضریح حضرت فاطمه معصومه(س) بوسه می‌زنند و همه علما و شخصیت‌های بزرگ از جمله آیت‌الله بهجت خود را به‌گونه‌ای رهین الطاف عنایت این بزرگوار می‌دانند.

۲۳ ربیع‌الاول سالروز ورود حضرت معصومه(س) به شهر قم تا سالروز رحلت کریمه اهل‌بیت(س) در ۱۰ ربیع‌الثانی، ایام معصومیه نام‌گذاری شده‌است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha