سمیه ایزدیار روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این ۱۰ کتابخانه مشارکتی در روستاهای قارآباد سفلا، یازیبلاغی، قپلانتو، ایرانخواه، خوردهلوکی، کسنزان، ماهیدر، بغرهکندی، پادگان ارتش و اداره زندان فعال هستند و در دو روستای بسطام و سرچاوه و همچنین کتابخانه ژیلا حسینی هم به زودی تشکیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهرستان سقز بیشترین کتابخانه های مشارکتی کردستان را دارد، افزود: کتابخانه زندان و روستای یازیبلاغی جز کتابخانههایی هستند که به عنوان واحد نمونه و برگزیده کشوری معرفی شدند و چندین فعالیت را در راستایی ترویج کتاب و کتابخوانی انجام دادهاند.
وی به برگزاری کلاسهایی همچون خیاطی، کامپیوتر، بازیافت زباله و نشستهای مختلف در چارچوب همین فعالیتهای کتابخانهای در روستاها اشاره و تاکید کرد: اگر هر نوع کتاب یا نشریه جدیدی برای کتابخانه های سطح شهر مورد استفاده قرار بگیرد برای کتابخانه های مشارکتی در روستاها هم در دسترس قرار میگیرد.
ایزدیار اضافه کرد: روستای سرا از لحاظ فرهنگی بسیار غنی و پربار است و در سال چندین نشست کتابخوابی، شب شعر و نشست های دیگر با حضور شاعران بزرگ کردستان همچون ماموستا آسو برگزار کردند و در این حوزه بسیار فعال هستند.
مدیر کتابخانه های سقز ضمن تقدیر از فعالیت های فرهنگی شهردار صاحب اظهار داشت: شهر صاحب هم در زمینه ترویج فعالیتهای فرهنگی پیشتاز است و در تابستان هر چهارشنبه شب برنامههای فرهنگی را برای مردم صاحب برگزار می کرد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما