خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۴۱
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 83562966
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بانوی پُر افتخار الوند؛ طرحی نو برای معرفی زنان موفق

همدان- ایرنا- مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان گفت: «بانوی پُر افتخار الوند» طرحی نو است که در ۱۲ حوزه زنان موفق و شاخص استان را معرفی و توانمندی آنان را در هر نقطه استان بررسی می‌کنیم.

ربیعه علیمحمدی روز چهارشنبه در کارگروه اجتماعی و فرهنگی زنان و خانواده شهرستان ملایر اظهار داشت: سامانه بانوی پر افتخار الوند طراحی شده و در صدد هستیم تمامی بانوان موفق استان را وارد این سایت کنیم و آمار دقیقی از زنان توانمند داشته باشیم. 

وی از بخشداران، دهیاران و مشاوران دستگاه‌های اجرایی در حوزه بانوان این شهرستان درخواست کرد: هر زن موفق روستایی که حتی سواد ندارد، اما توانمند است را در سایت بانوی پر افتخار الوند وارد کنند.

مشاور استاندار همدان در امور بانوان خواستار تشکیل تعاونی زنان به‌ویژه در روستاها شد و افزود: تمامی شوراهای اسلامی روستاها یک نماینده زن برای خود و به منظور پیگیری بهتر مسایل و مشکلات بانوان روستایی داشته باشند.

علیمحمدی با بیان اینکه در حال حاضر شورای مشورتی زنان را در استان پایه‌ریزی کرده‌ایم، معرفی ۱۰ نفر از بانوان ملایر که می‌توانند با حضور در جلسه‌هایی با حضور استاندار همدان، رئیس دادگستری و نمایندگان مجلس، به خوبی پیگیر مسایل، مشکلات و نیازمندی‌های بانوان این شهرستان بوده و برنامه‌ریزی‌های اجرایی را مد نظر قرار دهند، خواستار شد.

وی با اشاره به تصویب قوانینی در حوزه زنان و خانواده همچون استانداردسازی پارک‌های بانوان، فضاهای ورزشی، ایجاد بازارچه‌های دائمی یا فصلی برای فروش محصولات بانوان و قانون عدالت جنسیتی و آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل گفت: هیچ فضایی نباید برای بانوان بدون استفاده بماند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان بیان کرد: هم اکنون برای پارک‌های بانوان بودجه‌ای تصویب و بودجه آن واریز شده است که شهرستان‌ها می‌توانند در این زمینه اقدام کنند.

دولت در بهره‌گیری از بانوان در پست‌های مدیریتی موفق عمل کرد

علیمحمدی تاکید کرد: استانداردسازی فضای کودکان و اتاق‌های مادر و کودک باید در تمامی فضاهای شهری همچون دستگاه‌های اجرایی، پارک‌ها و فضاهای عمومی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه قانون عدالت جنسیتی در حوزه زنان همچون سلامت روح، روان و جسم به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است گفت: ما بر اساس سنجش شاخص‌هایی که در این قانون آمده است، به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان امتیاز می‌دهیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان، عملکرد دولت را در بهره‌گیری از توان بانوان در پست‌های مدیریتی موفق دانست و ادامه داد: اگر در تصمیم‌گیری‌هایی که در دستگاه‌های اجرایی صورت می‌گیرد و یا در پست‌های مدیریتی، از بانوان استفاده شود، به طور قطع برای امنیت بانوان و تامین نیازهای آنان اثرگذار است.

علیمحمدی انجام تمامی این اقدامات را در راستای ایجاد نشاط بین بانوان موثر عنوان و بیان کرد: در مصوبه اردیبهشت امسال در استان تصویب شد تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف هستند تمامی فضاهای در اختیار آن نهاد را در اختیار بانوان قرار دهند.

وی تاکید کرد: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه بانوان، دستگاه‌های فرهنگی همچون سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه‌های علمیه باید فعال‌تر شوند و از مبلغان زن برای حضور در هر فضایی که بانوان هستند، استفاده شود.

سطح آموزش مردان و زنان متعادل رشد نکرده است

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان با تاکید بر اینکه در حوزه آموزش زنان و مردان تعادل وجود ندارد گفت: سطح آموزش زنان و مردان با تعادل رشد نکرده است که در این زمینه نقش دستگاه‌های فرهنگی مهم است.

علیمحمدی همچنین خواستار ایجاد بازارچه‌های فصلی در پایان هر فصل برای فروش محصولات بانوان این شهرستان، ترویج فرهنگ کار در بین زنان روستایی و تولید محصولات غذایی ارگانیک و سالم و همچنین ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین خانواده‌های روستایی شد.

وی ادامه داد: بیمه زنان روستایی نیز باید در سطح روستاهای این شهرستان اطلاع رسانی شود و دولت در این زمینه بودجه خوبی اختصاص داده است.

علیمحمدی اظهار داشت: در حمایت از بانوان و زنان خانوار هیچگاه مشکل را روی دوش دولت نیندازیم، چراکه دولت در این زمینه موفق عمل کرده و برای پیشبرد بهتر امور نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی هستیم. 

از جمعیت حدود ۳۰۰ هزار نفری شهرستان ملایر، ۱۴۳ هزار و ۴۸۶ نفر آن را بانوان تشکیل داده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha