علی رسولیان چهارشنبه شب پس از نشست کارگروه تنظیم بازار استان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس آخرین پایش در بازار استان قیمت برخی اقلام طی چند روز اخیر افزایش یافت که اغلب ارتباطی به افزایش نرخ بنزین نداشت.
وی اظهار داشت: به عنوان مثال قیمت گوجه فرنگی در چند روز اخیر افزایش یافت که ناشی از فصل سرما، توقف تولید آن در این استان و تامین نیاز از منطقه جنوب کشور بود.
وی گفت: در مجموع طی چند روز اخیر متوسط قیمت میوه در خراسان رضوی تغییرات بسیار نداشته است و در این راستا ۴۰ فروشگاه مربوط به شهرداری موظف شدند با حداقل قیمت و سود میوهها را عرضه کنند.
معاون استاندار خراسان رضوی افزود: هم اکنون قیمت اقلامی مانند گوشت مرغ، گوشت گوسفند، لوبیا، عدس، شکر و روغن در این استان از میانگین کشوری کمتر است.
وی اظهار داشت: با این حال قیمت تخم مرغ طی چند روز اخیر اندکی افزایش یافته است که تعزیرات حکومتی و بازرسان سازمان صنعت استان موظف شدند با نرخهای بیش از ۸۹ هزار ریال برای هر کیلوگرم تخم مرغ برخورد نمایند.
وی با بیان اینکه قیمت برنج نیز در خراسان رضوی از میانگین کشوری کمتر است گفت: در این خصوص اختصاص سهمیههای جدید به استان در حال انجام است به طوری که مجوز دریافت یکهزار تن برنج پاکستانی صادر شده که از این میزان ۴۹۰ تن به شهرستانهای این استان به جز مشهد اختصاص مییابد و هفته آینده ۵۰۰ تن برنج پاکستانی نیز در شهر مشهد توزیع میشود.
معاون استاندار خراسان رضوی افزود: حواله جدیدی مشتمل بر ۹۰۰ تن برنج پاکستانی با قیمت هر کیلو ۷۴ هزار ریال به استان اختصاص یافته که توزیع آن در بازار قیمت این کالا را کاهش بیشتری خواهد داد.
وی با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی ورود گاز مایع به خراسان رضوی اظهار داشت: در هفته گذشته ۸۰۰ تن گاز مایع وارد استان شد و این روند رو به افزایش است.
وی گفت: در نشست کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی مقرر شد شرکت پخش فرآوردههای نفتی استان برای کسانی که به نفت سفید نیاز دارند، به فوریت این فرآورده نفتی را تامین کند.
رسولیان افزود: طی توافقی که با اتحادیه صنف فروشندگان گوشت و شهرداری مشهد صورت گرفت، قرار است برخی مکانها با محوریت این اتحادیه به عنوان محل عرضه مستقیم گوشت گوساله در نظر گرفته شود تا بتوان قیمت گوشت قرمز را به وضعیت مناسبتر رساند.
وی اظهار داشت: طی ۲ روز گذشته قیمت آهن آلات در مشهد افزایش داشت که بررسی این موضوع به اتحادیه مرتبط با این بخش واگذار شد تا اگر این افزایش قیمت ناشی از کاهش عرضه در بازار باشد، واحدهای تولیدی موظف شوند عرضه آهن آلات را بیشتر کنند.
وی گفت: با توجه به حساسیت وضعیت بازار در شرایط کنونی، ۱۷۲ بازرس از سوی سازمان صمت و ۳۵ بازرس از سوی اتاق های اصناف در استان فعال شدند و علاوه بر آن هر اتحادیه به صورت جداگانه پنج بازرس خواهد داشت و ۲۰۰ پایگاه بسیج نیز در نظارت بر بازار به کمک بازرسان خواهد آمد.
رسولیان افزود: هر پروندهای که توسط بازرسان به تعزیرات حکومتی ارجاع شود، این نهاد در همان روز به فوریت پرونده را بررسی و درباره آن تصمیمگیری میکند.
وی اظهار داشت: به تناسب اختیارات و ظرفیتهایی که وجود دارد، مصمم هستیم در قالب عرضه کالا، نظارت و بازرسی بر بازار بتوانیم نیازهای مردم به انواع کالاها را با قیمت مناسب تامین کنیم.
وی گفت: نشستهای کارگروه تنظیم بازار به صورت روزانه در حال برگزاری است و مسئولیت بسیاری از امور در این حوزه به اتحادیهها واگذار شده است.
نظر شما