سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: یک شهروند با حضور در پلیس فتا عنوان کرد که ۱۰۰ میلیون تومان از حساب او برداشت شده و خواستار پیگیری این موضوع شد.
وی اضافه کرد: طبق ادعای مالباخته او یک ماه پیش در یک سایت همسریابی و صیغهیابی عضو شده و پس از انتخاب فرد مورد نظر خود با استفاده از لینکی که ادمین کانال در اختیار او قرار داده وارد یک درگاه پرداخت الکترونیکی شده است.
رییس پلیس فتا همدان ادامه داد: این فرد با استفاده از این درگاه جعلی و وارد کردن مشخصات کارت بانکی ۲ هزار تومان به حساب ادمین واریز می کند که این رقم از حساب او کسر نمی شود چرا که این درگاه جعلی بوده و مالباخته به هدف خود در مورد صیغه نیز نمی رسد.
سرهنگ سرخوش نهاد گفت: با توجه به اینکه این فرد موجودی در این حساب بانکی نداشته، سرقتی از او صورت نمی گیرد اما پس از یک ماه ۲۰۰ میلیون تومان به این حساب واریز شده و کلاهبرداران از واریز این پول مطلع شدند.
وی بیان کرد: افراد کلاهبردار ۱۰۰ میلیون تومان این حساب را بی درنگ به سرقت می برند و مالباخته با تغییر رمز دوم کارت از به سرقت رفتن مابقی سپرده اش جلوگیری میکند.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان اظهار داشت: بیشتر سایت ها و نرم افزارهای صیغه یابی و همسر یابی در راستای کلاهبرداری راه اندازی شده است و نباید به آنها اعتماد کرد.
سرهنگ سرخوش نهاد اضافه کرد: باید با فعال سازی رمز یکبار مصرف و سامانه پیامک اعلام تراکنش مالی از به سرقت رفتن موجودی حساب بانکی جلوگیری کرد.
نظر شما