علی اکبر عرب عامری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، اظهار کرد: مصرف بنزین هفته قبل از اصلاح قیمت سوخت در استان سمنان ۶ میلیون و ۱۴۶ هزار و ۴۰۰ لیتر بود، اما بعد از افزایش قیمت، مصرف بنزین تا روز پنجشنبه به چهار میلیون و ۱۱۶ هزار و ۵۰۰ لیتر کاهش یافت.
وی ادامه داد: بیشترین کاهش مصرف بنزین در یک هفته گذشته مربوط به شهرستان سمنان با کاهش ۴۱درصدی و کمترین کاهش مصرف بنزین مربوط به گرمسار با کاهش ۱۸ درصدی بود.
عرب عامری یادآور شد: سهمیهبندی بنزین موجب افزایش مصرف گاز سیانجی در استان شده است و با توجه به تعداد جایگاههای استان، کمبودی در این زمینه وجود ندارد و اکنون تنها از ۲۵ درصد ظرفیت جایگاهها استفاده میشود.
وی تصریح کرد: اختلاف قیمت زیاد فرآوردههای نفتی به طور خاص بنزین و نفتگاز در ایران با کشورهای همسایه، قاچاق سوخت را برای سودجویان جذاب کرده و با فعال شدن دوباره کارت سوخت، میزان مصرف بنزین در کشور واقعی می شود و ضمن جلوگیری از قاچاق بنزین، میتوان برنامه ریزیهای مدیریتی در خصوص میزان تولید و توزیع سوخت داشت.
مدیرشرکت پخش فرآوردههای نفتی استان سمنان گفت: ۹۷ هزار و ۵۹۰ لیتر انواع فرآوردههای اصلی نفتی مانند بنزین، نفتگاز و نفت سفید قاچاق در استان در سه ماهه سال ۹۸ کشف شد.
براساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا از روز بیست و چهارم آبان ۹۸، قیمت بنزین معمولی سهمیه ای هر لیتر ۱۵ هزار ریال، قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه ای هر لیتر ۳۰ هزار ریال و بنزین سوپر هر لیتر ۳۵ هزار ریال محاسبه می شود.
بر اساس مصوبه این شورا سهمیه سوخت خودروهایی که در کارت ماشین دوگانه سوز قید شده ۳۰ لیتر درماه، خودروهای تک سوز ۶۰ لیتر درماه است و خودروهای مربوط به دستگاههای اجرایی بدون سهمیه و باقیمت آزاد محاسبه می شود.
در استان سمنان ۷۲ جایگاه سوخت گیری بنزین و نفتگاز و ۴۱ جایگاه عرضه گاز سی ان جی فعال است که علاوه بر جمعیت استان، به بیش از ۲۰ میلیون زائر رضوی ارایه خدمت می کند.