جلال محمودزاده عصر روز پنجشنبه در آیین کلنگ زنی مدرسه ۱۲ کلاسه معروف شافعی این شهرستان که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور برگزار شد اظهار داشت: شهرستان مهاباد به لحاظ سرانه فضای آموزشی از شرایط مطلوبی برخوردار نیست که امیدواریم با افتتاح این مدارس که در مناطق مختلف شهر و روستا در حال احداث شد از شرایط مطلوبی برخوردار شود.
وی اضافه کرد: از این تعداد واحد آموزشی، ۳۷ باب به صورت دولتی و مشارکتی، ۱۲ واحد توسط خیران، چهار باب توسط بنیاد علوی و پنج باب نیز توسط بنیاد برکت در حال احداث است.
وی افزود: ۶ واحد آموزشی نیز مصوب شده است ولی هنوز به پیمان داده نشده است.
وی ادامه داد: هماکنون ۴۰۷ کلاس درس تخریبی و ۳۵۹ کلاس نیاز به مقاوم سازی در این شهرستان وجود دارد که برای بازسازی آنها نیاز به اعتبارات ویژه ملی و استانی است.
«محمودزاده» اظهار داشت: علاوه بر این، ۳۸ مدرسه کانکسی نیز در مناطق روستایی و دورافتاده مهاباد وجود دارد که امیدواریم این مدارس نیز به تدریج از مدار خارج شده و در آنها مدرسه احداث شود.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با وجود اینکه از نظر تعداد، واحد آموزشی خوبی در حال ساخت است ولی سرعت احداث آنها پایین بوده و نیاز است تا سازمان نوسازی و توسعه مدارس کشور با تزریق اعتبارات لازم روند ساخت این مدارس را شتاب ببخشد.
وی با قدردانی از مشارکت خیرین مدرسهساز این شهرستان و سایر شهرها که در مهاباد در حال احداث مدرسه هستند گفت: خوشبختانه خیران مدرسهساز بسیار خوب ظاهر شده و در سالهای اخیر اقدامات بسیار خوبی را در امر مدرسهسازی انجام دادهاند.
در سفر «مهراله رخشانیمهر» معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به مهاباد عملیات احداث ۲ واحد آموزشی ۱۲ و ۶ کلاسه در مهاباد و شهر گوکتپه این شهرستان آغاز شد.
در این مراسم مدیرکل آموزش و پرورش و مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی نیز حضور داشتند.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت دارای ۴۳ هزار نفر دانشآموز است که در قالب ۳۲۴ مدرسه شهری و روستایی دولتی و غیردولتی در حال تحصیل هستند.
نظر شما