حمید علینیا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از سال گذشته تاکنون ۱۸۷ دختر بازمانده از تحصیل در روستاهای «گویآغاج»، «احمدآباد سفلی»، «قزقاپان سنگ» و «چوپلو» از توابع بخش تخت سلیمان تکاب شناسایی شدند که بهعلت فقر، مشکلات مالی خانواده و ناتوانی جسمی قادر به تحصیل نبودند.
وی با بیان اینکه سایر دانشآموزان بازمانده از تحصیل در این شهرستان نیز در مراحل بعدی وارد چرخه آموزش خواهند شد، اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش طرح شناسایی و جذب دختران زیر ۱۸ سال بازمانده از تحصیل را بهطور جدی اجرا میکند و در تکاب نیز این طرح پیشرفت مطلوب و فرآیند موفقیتآمیزی دارد.
مدیر آموزش و پرورش تکاب بیان کرد: دانشآموزان دختر بازمانده از تحصیل که در قالب این طرح شناسایی و جذب شدهاند در مدارس عادی مشغول به تحصیل میشوند.
«علینیا»، ادامه داد: هماینک طرح شناسایی و جذب دختران بازمانده از تحصیل به صورت خانه به خانه در روستاهای پرجمعیت تکاب اجرا میشود و سپس در روستاهای با تراکم جمعیتی کمتر اجرا خواهد شد.
وی گفت: امسال همچنین مدارس ۱۷ روستای تکاب با ۳۱ میلیارد ریال هزینه به سامانه گرمایشی استاندار مجهز شده و بخاریهای نفتی از این مدارس جمعآوری شدهاست.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و ۱۳ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف در این شهرستان مشغول به تحصیل هستند؛ این شهرستان ۱۵۰ واحد آموزشی از جمله چهار باب مدرسه شبانهروزی برای اسکان و تحصیل دانشآموزان روستایی دارد و یک باب مدرسه شبانهروزی دیگر نیز در این شهرستان هماکنون در حال احداث است.
نظر شما