خدمات‌رسانی جاده‌ای اورژانس چهارمحال و بختیاری ۵ دقیقه سریع‌تر از میانگین کشوری است

شهرکرد- ایرنا- مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به توسعه پایگاه های اورژانس در استان گفت: خدمات‌رسانی جاده‌ای اورژانس این استان ۵ دقیقه سریع‌تر از میانگین کشوری گزارش شده است.

محمد حیدری روز دوشنبه در نشست هم‌اندیشی مدیران کل دستگاه‌های اجرایی عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری با خبرنگاران استان تاکید کرد: میانگین کشوری حضور اورژانس در صحنه‌های حادثه شهری ۸ دقیقه و در حوادث بین جاده‌ای ۱۴ دقیقه است.

وی افزود: این در حالی است که این میانگین در شهرهای چهارمحال و بختیاری ۵ دقیقه و در مسیرهای بین جاده‌ای ۹ دقیقه است.

حیدری به فعالیت ۵۰ پایگاه اورژانس در چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: از این تعداد ۱۷ پایگاه در شهرها و ۳۳ پایگاه در جاده‌های استان مشغول به فعالیت و خدمات‌رسانی است.

وی یادآور شد: هم‌اکنون ۳۰۰ نیرو با ۹۱ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس و یک بیمارستان صحرایی به حادثه‌دیدگان چهارمحال و بختیاری خدمات‌رسانی می‌کنند.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با توجه به سقوط بالگرد مختص امدادرسانی هوایی اورژانس استان در سال گذشته، تقاضا شده است یک فروند بالگرد دیگر به این استان اختصاص یابد.

وی گفت: در سال گذشته ۶۰۰ هزار تماس با مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری گرفته شد که از این تعداد ۱۵۰ هزار تماس از سوی مزاحمان تلفنی بوده است.

حیدری تاکید کرد: هر تماس نادرست از سوی مزاحمان تلفنی باعث طولانی شدن روند خدمات‌رسانی به نیازمندان می‌شود.

وی افزود: در ۸ ماهه امسال‌ ۳۰ هزار ماموریت از سوی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری انجام شده است که از این تعداد ۸ هزار ماموریت مربوط به تصادف‌ها و بقیه مربوط به حوادث غیرتصادفی بوده است.

حیدری یادآور شد: در نیمه نخست امسال ۴۰ فوت ناشی از غرق‌شدگی در چهارمحال و بختیاری ثبت شد و سال گذشته ۲۷۰ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در استان گزارش شد و از این تعداد ۶ مورد منجر به فوت شده است.

وی گفت: این در حالی است که در ۸ ماهه سال‌جاری نیز  ۱۰۳ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در چهارمحال و بختیاری گزارش و از این تعداد ۳ مورد منجر به فوت شد.

حیدری تاکید کرد: امسال ۱۴ دستگاه آمبولانس کمک‌دار به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال برای خدمات‌رسانی در مناطق سخت‌گذر چهارمحال و بختیاری به ناوگان اورژانس استان افزوده شد.

به گزارش ایرنا، در این نشست مدیران کل دستگاه‌های اجرایی عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری گزارشی از روند فعالیت خود در قبل، حین و پس از بحران‌های طبیعی و همچنین تلاش برای جلوگیری از خسارت‌های جانی و مالی احتمالی ارائه کردند.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی حدود ۹۶۰ هزار نفر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha