محمد باقر منوچهری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کیفیت گندم تولیدی در شرق استان سمنان بسیار مرغوب است و تمامی گندم و آرد تولیدی شاهرود و میامی به واحدهای نانوایی شرق استان در همان ۲ شهرستان تحویل داده میشود.
وی خاطر نشان کرد: حتی یک کیلوگرم از گندمهای تولید شده در شرق استان سمنان به شهرستانهای دیگر استان یا نقاط مختلف کشور ارسال نمیشود و دلیل کاهش کیفیت نان در شهرستانهای شاهرود و میامی آرد یا گندم نیست.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان سمنان ادامه داد: براساس ارزیابیهای مرکز پژوهش غلات کشور، گندم و آردهای تولیدی در استان سمنان از نظر شاخصها در بهترین شرایط ممکن قرار دارد.
منوچهری تصریح کرد: به احتمال فراوان دلیل کاهش کیفیت نان از نگاه مردم در شهرستانهای شاهرود و میامی نحوه خمیرگیری، دمای هوا و سختی آب است و نباید اشکال در کیفیت نان را به آرد نسبت داد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان سمنان گفت: برای ارتقای کیفیت نان دریکسال گذشته ۲۰ هزار تن گندم از استان گلستان به استان سمنان وارد شد.
در استان سمنان بیش از ۸۰۰ واحد نانوایی آزادپز و یارانهای فعال است.