هیوا رحیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با برنامهریزیهای انجام شده تا پایان آذر امسال تمام صندوقات آسیب زا از سطح معابر جمعآوری و از روشهای نوین و چهره به چهره برای جمعآوری صدقه استفاده میکنیم.
وی افزود: این صندوقها علاوه بر اینکه هزینه بالایی برای نگهداری داشتند، آسیبزا بوده و همواره مورد دستبرد افراد سارق و معتاد قرار میگرفتند و همین امر مانع رسیدن کمکهای مردمی به دست نیازمندان واقعی میشد البته صندوقهای کوچک خانگی و صندوقهای متوسط موجود در اماکن عمومی همانند بانکها و ادارات جمعآوری نمیشوند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان اضافه کرد: در حال حاضر در سطح استان و کشور برنامهریزیهای لازم برای استفاده از روشهای نوین همانند اپلیکشن های آپ، سنا و بله برای جمعآوری صدقات استفاده انجام شده و این موضوع مهم در کردستان نیز با جدیت دنبال میشود.
وی یادآور شد: استفاده از این روشها موجب میشود کمکهای خیرین و نیکوکاران بدون هیچ مانعی و در سریعترین زمان ممکن به دست نیازمندان واقعی جامعه برسد بنابراین تمام تلاش کمیته امداد در مرکز استفاده از بسترهای الکترونیکی برای جمعآوری صدقات است.
رحیمی در پاسخ به این سوال که آیا روشهای نوین منجر به کاهش درآمد بخش صدقات نمیشود، گفت: در صورت فراهم بودن زیرساختهای لازم برای استفاده از روشهای نوین و اطلاع رسانی لازم به مردم، درآمد این بخش با افزایش نیز مواجه خواهد شد و نیازمندان نیز سریعتر از این کمکها بهرهمند میشوند.
وی با اشاره به جمعآوری ۱۸ میلیارد ریال صدقه در استان از اول امسال تاکنون تاکید کرد: پنج میلیارد ریال از این میزان کمک جمعآوری شده از طریق روش چهره به چهره و به صورت صدقه کالایی بود و مایقی از طریق صندوقها جمع آوری شده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان افزود: کمکهایی نیز از طریق روشهای نوین جمعآوری شده که بدلیل سراسری بودن آن، آمار استانی مشخص نیست و تلاش میشود زیرساختهای استانی شدن این روشها فراهم شود.
در حال حاضر بیش از ۱۳۴ هزار نفر از جمعیت استان کردستان زیرپوشش حمایت های کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هستند که این میزان حدود ۹ درصد جمعیت استان را شامل میشود.
نظر شما