احد یوسفی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مخازن با هدف جداسازی زبالههای قابل بازیافت و تر در سطح شهر مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و در کنار آن قصد داریم با فرهنگسازی در بین شهروندان، زمینه کاهش مشکلات ناشی از زباله را در ارومیه فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه سیاست سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه برای فرهنگسازی تفکیک زباله از مبدا آغاز از بدنه شهرداری است، اضافه کرد: در صدد هستیم ساختمانهای مدیریت شهری را به مخازن تفکیک زباله تجهیز کنیم و علاوه بر آن دفاتر تسهیلگری، فرهنگسراها و ساختمانهای اداری شهرداری ارومیه به مخازن تفکیک زباله تجهیز میشود.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه ادامه داد: همچنین غرفههای ثابت تفکیک زباله از مبدا را در این شهر افزایش خواهیم داد که در این خصوص جانمایی لازم انجام شدهاست.
یوسفی گفت: البته همه این طرحها بدون همراهی مردم در راستای تفکیک زباله از مبدا بینتیجه خواهد بود و هزینههای هنگفت جمعآوری و دفن زباله همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.
وی افزود: روزانه ۵۰۰ تن زباله توسط شهروندان در ارومیه تولید و روانه محل دفن زباله میشود که رقم بسیار زیادی است و میزان سالانه آن به حدود ۲۰۰ هزار تن میرسد.
ارومیه با وسعت بیش از ۱۱ هزار هکتاری افزون بر ۷۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.
دفن زباله در حاشیه این شهر علاوه بر هزینههای زیاد، مشکلات بهداشتی و زیستمحیطی زیادی را نیز به دنبال دارد.
نظر شما