۱۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۳۲
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 83579028
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شبکه دانشگاه و جامعه در کردستان راه‌اندازی شد

۱۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۳۲
کد خبر: 83579028
شبکه دانشگاه و جامعه در کردستان راه‌اندازی شد

سنندج - ایرنا - رییس دانشگاه کردستان گفت: به منظور ارتباط بهتر نخبگان دانشگاهی با نخبگان حوزه اجرا و بخش خصوصی، شبکه دانشگاه و جامعه راه‌اندازی شده تا مبنایی برای توسعه پایدار در بستر توسعه علمی باشد.

رحمت صادقی روز سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو با تبریک فرا رسیدن این روز اظهار داشت: این شبکه سه کارگروه زیر مجموعه دارد و اتاق فکری برای ترسیم نقشه راه دستگاه‌های اجرایی و جامعه محسوب می‌شود.

وی رویکرد دانشگاه کردستان در زمینه مسوولیت‌پذیری اجتماعی را مبتنی بر تاثیرپذیری و اثرگذاری بر جامعه برشمرد و افزود: به دنبال توسعه پایدار استان با بهره‌گیری از ظرفیت برگزاری کنفرانس‌های ملی و ببن‌المللی در تمام ابعاد هستیم.
وی به موفقیت‌های دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی‌ جهانی اشاره کرد و یادآور شد: این دانشگاه برای نخستین بار در سیستم رتبه‌بندی جهانی تایمز در بین یک‌هزار و ۳۹۶ دانشگاه جهان در رتبه ۶۰۱ تا ۸۰۰ ایستاد و در بین ۴۰ دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه‌بندی جایگاه ۲۱ را به خود اختصاص داد.

تحصیل ۴۹۲ دانشجوی خارجی در کردستان

رییس دانشگاه کردستان با اشاره به اقدامات انجام شده برای ارتقا وجهه بین‌المللی این مرکز آموزش عالی گفت: با ۳۰ دانشگاه جهان تفاهم نامه داریم که چهار دوره مشترک با این دانشگاه‌ها در سال‌جاری برگزار شده است.

صادقی به استقبال ویژه دانشجویان خارجی به ویژه از  اقلیم کردستان عراق برای ادامه تحصیل در دنشگاه کردستان اشاره کرد و افزود: هم اکنون ۴۹۲ دانشجوی خارجی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه کار تبادل استاد، دانشجو و کارمندان دانشگاه کردستان با دانشگاه‌های اروپایی در کشورهای اتریش، فرانسه و اسپانیا آغاز شده است، اضافه کرد: امسال مجوز اعزام ۱۵ دانشجو، چهار استاد و سه کارمند را داریم و پارسال هم ۱۶ استاد و دانشجو با این کشورها تبادل شد.

توسعه مرزهای دانش با نگاه به پژوهش‌های کاربردی
رییس دانشگاه کردستان با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی این دانشگاه یادآور شد: در کنار پژوهش‌های بنیادی برای توسعه مرزهای دانش به پژوهش‌های کاربردی منطبق با نیازهای جامعه توجه ویژه‌ای می‌شود.
صادقی به فعالیت ۱۰ پژوهشکده و یک قطب علمی بازآفرینی و بهسازی شهری در دانشگاه کردستان اشاره کرد و افزود: ۱۳ مجله پژوهشی در دانشگاه منتشر و ۱۹ طرح پژوهشی را در گراندهای بین‌المللی در دست اجرا داریم.
وی تاکید کرد: چهار هزار مقاله خارجی در مجلات معتبر بین‌المللی و سه‌هزار و ۲۰۰ مقاله در مجلات داخلی در طول تاریخ فعالیت دانشگاه کردستان به چاپ رسیده است.

بومی‌گزینی لطمه‌ای بزرگ به توسعه علمی
رییس دانشگاه کردستان اظهار داشت:  به دلیل کم بودن تعداد دانشگاه‌ها در استان و همچنین سهمیه بومی گزینی استان، داوطلبان کردستانی شانس کمتری برای قبولی در دانشگاه‌های مطرح دارند.
صادقی با بیان اینکه دانشگاه کردستان ۳۰ درصد جمعیت دانشجویی استان را پوشش می‌دهد، اضافه کرد: بومی‌گزینی لطمه بزرگی به توسعه علمی استان زده که سهم بودجه‌ای دانشگاه را هم تحت تاثیر قرار داده که در تلاش هستیم ردیف بودجه‌ای مستقلی را در برنامه بودجه برای دانشگاه کردستان بدست بیاوریم.
وی گفت: سرانه دانشجویی در کشور به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، چهار هزار و ۵۳۰ دانشجوست که این تعداد در کردستان ۲ هزار و ۶۹۱ نفر است.
رییس دانشگاه کردستان درباره سرانه بودجه هم تاکید کرد: این مبلغ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۲۰ هزار تومان در کشور و سرانه کردستان ۸۰ هزار تومان است.
صادقی با بیان اینکه هم اکنون در دانشگاه کردستان هشت دانشکده وجود دارد، افزود: در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند که نسبت تعداد دانشجویان در مجموع در مقایسه با سال گذشته ۶۰۰ نفر افزایش یافته است.
وی درباره رشته‌های تحصیلی این دانشگاه هم یادآور شد: ۵۶ رشته کارشناسی، ۳۰ رشته دکترا و ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد در این دانشگاه فعال است.
صادقی از خبرنگاران هم به عنوان بخشی از بدنه اجرایی کشور نام برد و افزود: بدون حضور اصحاب رسانه، بسیاری از کارهای اجرایی اثربخشی و تاثیرگذاری لازم را نخواهد داشت.
دانشگاه کردستان ۴۰۰ عضو هیات علمی، ۱۸ استاد تمام، ۱۰۰ دانشیار و ۶۰۰ مدرس مدعو دارد.
این دانشگاه فعالیت مستقل خود را از سال ۱۳۷۰ آغاز کرده ۱۶۸ هزار متر مربع وسعت آموزشی و رفاهی  و ۱۷ هزار مترمربع هم در دست ساخت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha