محمدتقی آیینهبیگی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اعتراض های مردم به افزایش قیمت بنزین، به هیچ عنوان سیاسی نبود، زیرا مردم ما پایبند به اعتقادات و ارزش ها هستند اما به لحاظ معیشت و اقتصادی، زیر فشار قرار دارند و همین امر زمینه ساز اعتراض ها شد.
وی افزود: اعتراض حق مردم است و اگر کشور را به مثابه یک خانواده بگیریم، وقتی نیازها و درخواست ها تامین نشود، تنش ها و اعتراض ها رخ می دهد.
وی گفت: اعتراض ها به افزایش قیمت بنزین، اعتراض به نگرانی از امنیت اقتصادی و معیشت بود و البته در این ناآرامی ها، چون موضوع درخواست مردم از دولت مطرح می شود، جنبه سیاسی هم رخ می نمایاند و در این میان ممکن است که بدخواهان نظام هم از آن سوءاستفاده کنند.
آیینه بیگی گفت: در این زمینه باید دولت در عمل تدبیری برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم داشته باشد، با حرف نمی توان مردم را راضی نگاه داشت.
وی خاطرنشان کرد: به نظر می رسد در صورتی که خیال مردم از داشتن امنیت اقتصادی آسوده نباشد، زمینه همچنان برای شکل گیری اعتراض وجود دارد.
وی گفت: اکنون بسیاری از مردم، از دریافت بسته حمایتی دولت یا یارانه بنزین، محروم مانده اند، هر چند این رقم ناچیز نمی تواند مشکل گشای زندگی آنان باشد اما جاماندن از دریافت این کمک، خود می تواند زمینه ساز اعتراض های بعدی باشد.
این مدرس جامعه شناسی در دانشگاه های خراسان شمالی اظهار داشت: دولت باید به سرعت برای ارتقا و بهبود وضعیت اقتصادی در جامعه، اقدام عملی کند.
به گزارش ایرنا، اعتراضها به اصلاح قیمت بنزین که براساس مصوبه شورای عالی هماهنگی سران قوا از دقایق اولیه بامداد جمعه ۲۴ آبان به اجرا گذاشته شد، در شهرهای مختلف اشکال متفاوت داشت، در برخی شهرها این اعتراضها تنها در حد تجمع بود و در برخی شهرها با ایجاد ترافیک، آتش زدن خودروها و پمپ بنزینها، فروشگاههای زنجیره ای، بانکها و تعرض به اموال عمومی و خصوصی مردم همراه شد.
نظر شما