عباس مصلینژاد روز چهارشنبه در آیین افتتاح دبستان ۱۲ کلاسه خیرساز دکتر علیاصغر فانی در محله شیخان سنندج اظهار داشت: بنیاد فرهنگی مصلی نژاد سال ۷۵ اولین مدرسه خود را در کشور احداث کرد و هدف و چشم انداز بنیاد در آن سالها این بود که هیچ دانشآموز ایرانی بدون مدرسه نماند.
وی افزود: سالها پس از آن چشم انداز و هدف بنیاد از احداث مدرسه این شد که هیچ دانشآموزی بدون کلاس استاندارد نباشد چرا که دامنه مطالبات دانشآموزان گسترش پیدا کرده و داشتن کلاسهای مدرن با امکانات جدید نیاز اصلی بود.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی مصلینژاد یادآور شد: حدود ۱۰ سال پیش این چشم انداز به تربیت شهروند جهانی ارتقا یافت یعنی هر کدام از دانشآموزان ایران زمین باید به نحوی تربیت شوند که در هر بخش از این کره زمین فرود آیند قدرت ایجاد ارتباط و تعامل داشته باشند.
وی اضافه کرد: امروز بنیاد با یک چشمانداز و هدف بزرگتر بدنبال احداث مدرسه و درصدد تبدیل دانش به قدرت و نهادینه سازی این مهم در میان آیندهسازان این مرز و بوم است.
مصلینژاد گفت: دانش مجموعهای سه بخشی شامل علم، فلسفه و هنراست و این مجموعه کلی باید در تمام مقاطع تحصیلی در میان دانشآموزان و دانشجویان نهادینه شود به نحوی که بتوان از این مجموعه دانش، قدرت تولید کرد.
وی تاکید کرد: اگر ما دانش داشته و نتوانیم آن را به قدرت تبدیل کنیم با کسی که دانش ندارد هیچ تفاوتی نداشته و احداث تمام این فضاهای آموزشی کاملا بیهوده خواهد بود.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی مصلی نژاد افزود: از قِبل استفاده بهینه از دانش و تبدیل آن به قدرت میتوانیم در تمام عرصههای جهانی و در بخشهای مختلف اقتصادی، فرهنگی، دیپلماتیک، استراتژیک و ارتباطی قدرت خود را به جهانیان نشان دهیم.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش کشور نیز که در فاصله سالهای ۶۰ تا ۶۴ مدیرکل آموزش و پرورش کردستان بوده است، در این مراسم به بیان خاطراتی از دوران خدمت خود در این استان پرداخت و گفت: کردستان وطن دوم من است و هیچ مردمی به قدرشناسی از مردم این استان بالاتر نیستند.
علیاصغر فانی وزیر اسبق آموزش و پرورش مردم کردستان را وفادارترین، عزیزترین و پرتلاشترین مردم ایران زمین دانست و افزود: کردستان با پتانسیل و توانمندیهای بالایی که دارد میتواند یکی از قطبهای برتر علمی و تخصصی در کشور باشد.
بنیاد فرهنگی مصلی نژاد به صورت عامالمنفعه در تابستان سال ۷۵ توسط دکتر عباس مصلی نژاد با هدف حداث و اداره مراکز آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، هنری و ورزشی احداث شده است.
این بنیاد تاکنون اقدام به احداث بیش از ۱۰۰ واحد آموزشی در مقاطع دبستان، دبیرستان و همچنین دیگر فضاهایی نظیر خوابگاه برای اسکان دانشجویان و ایجاد فضای ورزشی در استانهای مختلف کشور کرده است که پس از احداث و تجهیز آن واحدها را در اختیار نهادهای مربوطه قرار داده است.
ایجاد تسهیلات و امکانات تحصیلی رایگان برای دانشآموزان و دانشجویان نخبه و مستعد که حائز شرایط بنیاد باشند، این بنیاد همه ساله حدود ۵۰۰ دانشآموز و دانشجوی نخبه و دارای استعدادهای درخشان از خانوادههای بیبضاعت و نیازمند را تحت پوشش قرار میدهد.
نظر شما