بر اساس این پیشبینی، «دومینیک راب» وزیر امور خارجه و نامزد پیشنهادی حزب محافظه کار در منطقه «اشر و والتون» تنها ۲ درصد شانس بیشتری نسبت به رقیب خود از حزب لیبرال دمکرات دارد و احتمالاً به پارلمان راه نخواهد یافت. «ترزا وایلرز» وزیر محیط زیست، غذا و مناطق روستایی نیز در مصاف با رقیب خود از حزب کارگر شانس زیادی ندارد و تحلیلگران پیشبینی می کنند که رأی لازم را برای ورود به پارلمان کسب نخواهد کرد.
شمار دیگری از چهرههای برجسته حزب محافظه کار از جمله «ایان دانکن اسمیت» رهبر پیشین این حزب و از طرفداران خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در خطر از دست دادن کرسیهای خود قرار دارند. همچنین افرادی مانند فیلیپ هاموند، کسی که سابقه وزارت دفاع، امور خارجه و دارایی را در کابینه دارد، پیشتر به دلیل مخالفت با سیاستهای دولت جانسون درباره نحوه خروج از اتحادیه اروپا از شرکت در انتخابات پارلمانی انصراف دادند.
از سویی، حزب کارگر به رهبری «جرمی کوربین» با جدیت در تلاش است تا حمایت حوزههای انتخابیه مخالف برگزیت را در پایتخت به دست آورد. حوزه انتخابیه «پاتنی» و «بترسی» از جمله مناطقی در لندن هستند که حزب کارگر تلاش می کند تا از دست محافظه کاران خارج کند.
امروز آخرین ایستگاه نبرد انتخاباتی احزاب در انگلیس است. پس از چندین هفته مبارزه فشرده انتخاباتی، مردم انگلیس کمتر از ۲۴ ساعت دیگر برای شرکت در انتخابات سراسری به پای صندوقهای رأی خواهند رفت تا سرنوشت پارلمانی که قرار است آینده برگزیت را رقم بزند، مشخص کنند.
بیشتر نظرسنجیها حاکی است که حزب جانسون از شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات برخوردار است. نتایج آخرین نظرسنجی مؤسسه یوگوو نشان می دهد که حزب محافظه کار به طور میانگین با کسب ۳۳۹ کرسی، اکثریت مطلق پارلمان را کسب خواهد کرد.
طبق این نظرسنجی که از ۱۰۵ هزار و ۶۱۲ نفر از مردم انگلیس بهعمل آمده، حزب کارگر ۳۱ کرسی نسبت به انتخابات دور قبل از دست خواهد داد و با کسب ۲۳۱ کرسی در مقام حزب دوم قرار خواهد گرفت.
حزب ملی اسکاتلند به رهبری «نیکلا استرجن» نیز با کسب ۴۱ کرسی و حزب لیبرال دمکرات با کسب ۱۵ کرسی به ترتیب در مقام احزاب سوم و چهارم خواهند بود.
مؤسسه نظرسنجی یوگوو پیشبینی می کند که احتمال معلق شدن پارلمان، یعنی شرایطی که هیچ کدام از احزاب اکثریت مطلق کرسیهای پارلمان را کسب نکنند همچنان وجود دارد. بر اساس پیشبینی این مؤسسه، حزب محافظه کار بین ۳۱۱ تا ۳۶۷ کرسی کسب خواهد کرد و این در حالی است که احزاب برای کسب اکثریت مطلق پارلمان به ۳۲۶ کرسی نیاز دارند.
انتخابات پارلمانی انگلیس که پنجاه و هشتمین انتخابات از سال ۱۸۰۱ میلادی به شمار می رود، فردا پنجشنبه برگزار میشود. حوزه های اخذ رأی کار خود را از ساعت ۷ صبح به وقت محلی آغاز و تا ساعت ۱۰ شب ادامه خواهد داشت. حزبی که بیشترین تعداد کرسیهای پارلمان را کسب کند به مدت پنج سال سکان دولت را بهدست خواهد گرفت.
کارشناسان می گویند که انتخابات پیش رو، پس از سال ۱۹۲۳ یکی از پیچیده ترین انتخابات تاریخ انگلیس است.
نظر شما