وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی: توسعه استان مرکزی با تقویت حلقه اتصال فرهنگ و هنر محقق می‌شود

ارا ک- ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: استان مرکزی قدمت طولانی و تمدنی هفت هزار و ۵۰۰ ساله دارد و معرفی بهینه داشته‌های فرهنگی و هنری آن کمک شایانی در بهبود مولفه‌های توسعه و ارتقا جایگاه آن دارد به طوری که توسعه استان با تقویت حلقه اتصال فرهنگ و هنر محقق می‌شود.

سید «عباس صالحی» روز پنجشنبه در بدو ورود به اراک در جمع خبرنگاران افزود: این استان سابقه دهها هزار ساله زیست انسانی  و چند هزار ساله تمدنی داشته و در حوزه‌های مختلف فرهنگ، هنر، صنعت و کشاورزی جایگاه و رتبه قابل قبولی در تاریخ ایران و فضای معاصر دارد.

وی استان مرکزی را دیار فرهیختگان دانست و اظهار داشت: یکی از اهداف سفر این است که کمک شود که اتفاقات بهتری در حوزه گرامیداشت مفاخر و استمرار حرکت آنان  تا دوره معاصر روی دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این سفر هفدهمین سفر استانی است که در آن تفاهم‌نامه‌ای با استانداری منعقد خواهد شد تا شاهد اتفاقات خوب در این استان باشیم.

صالحی افزود: این تفاهم‌نامه نقشه راه را تا پایان دولت دوازدهم مشخص و کمک می‌کند تا تصویری ۲ ساله هم از لحاظ حوزه‌های زیرساختی، برنامه‌ای، رویدادی و حمایتی روشن‌تر شود.

وی اظهار داشت: این سفر می‌تواند مبدایی باشد تا در فضای استان تحول مطلوب صورت گیرد و خوشحالم که به استان مرکزی سفر دارم و امروز و فردا دیداری با اهالی فرهنگ،  هنر و رسانه در شهرستان‌های اراک، ساوه و خمین خواهم داشت.

برای سفر ۲ روزه سید «عباس صالحی» به استان مرکزی برنامه‌های متنوع و مهمی  در شهرستان‌های اراک، ساوه و خمین  تدارک شده است.

حضور در گلزار شهدا، دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر و کارکنان فرهنگ و ارشاد استان، شرکت در نشست شورای فرهنگ عمومی، دیدار با پیشکسوتان فرهنگ و هنر، دیدار با مدیران سازمان‌های وابسته و بازدید از تالار مرکزی و کتابخانه مرکزی از جمله برنامه‌های روز نخست سفر سید «عباس صالحی» وزیر ارشاد به استان مرکزی است که در اراک برگزار خواهد شد.

استقبال از وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در اراک

دیدار با فعالان جامعه قرآنی و اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در بیت تاریخی حضرت امام (ره)، نشست صمیمی با پیشکسوتان فرهنگ و هنر نیز از برنامه‌های روز دوم سفر وزیر فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی به استان مرکزی است که در خمین برگزار می‌شود.

در ادامه این سفر نشست با اصحاب فرهنگ و هنر ساوه و زرندیه و برنامه مصاحبه با اصحاب رسانه در ساوه تدارک شده است.

۱۱ مجتمع فرهنگی و هنری، ۱۰۳ آموزگاه هنری، ۱۲۳ موسسه فرهنگی هنری یک و چند منظوره، ۲۱۸ کانون تبلیغاتی، ۱۰۸ نشریه محلی، ۵۰ نمایندگی نشریات سراسری، ۵۸۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد، ۹۶ فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی، پنج نگارخانه، ۴ سینما، ۴۰ موسسه فرهنگی چند منظوره، ۲۳۱ کتابخانه و ۲ هنرستان هنرهای زیبا بخشی از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان مرکزی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha