صدیقه عبداللهی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: علاوه بر این تعداد دانشآموز جذب شده در مدارس، تعداد ۱۳۹ نفر دیگر تارک و بازمانده در سطح استان شناسایی شدند که بدلایل مختلف هنوز جذب نشده و در تلاش برای جذب این تعداد در مدارس هستیم.
وی با بیان اینکه این تعداد دانش آموز تارک و بازمانده شناسایی و جذب شده مربوط به مقطع ابتدایی است، افزود: بازماندگان از تحصیل نیز مربوط به پایه اول ابتدایی و تارکان از تحصیل نیز از پایه دوم تا ششم را در بر می گیرد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان، ازدواج زودهنگام، دارا بودن بیماریهای صعبالعلاج، معلولیتهای ذهنی و جسمی و عدم آموزش پذیر بودن این دانشآموزان را از جمله دلایل ترک تحصیل و یا بازماندگی از تحصیل آنان اعلام کرد.
وی یادآور شد: در این میان کودکان و نوجوانان زیادی هستند که بدلیل فقر و تنگدستی والدین خود و یا سنتهای قدیمی حاکم بر خانوادهها از چرخه تعلیم و تربیت باز میمانند که آموزش و پروش با تمام توان در صدد جذب این افراد است.
عبداللهی با بیان اینکه بیشتر این دانشآموزان مربوط به مناطق حاشیه شهرها و مناطق مرزی هستند، تاکید کرد: در راستای جبران عقب ماندگی دانشآموزان تارک و بازماندهای که جذب مدارس شدهاند کلاسهای درس جبرانی و تقویتی خارج از ساعت رسمی در نظر گرفته شده که در مدارس برگزار میشود.
از مجموع ۳۰۰ هزار دانشآموز شاغل به تحصیل استان کردستان در سال تحصیلی جاری بیش از ۱۵۵ هزار در مقطع ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما