عبدالکریم گراوند روز پنجشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان بوشهر افزود: در این ارتباط چهار استان جنوبی کشور ملاحظاتی داشتند که به وزیر مربوطه ارسال شده تا از شبکههای ساماندهی شدن بنزین آنها تامین شود.
وی بیان کرد: استفاده از سامانه الکترونیکی به جای دادن سهمیه بنزین قایقها به شیلات بدون شک در روند تامین سوخت قایقها تسهیل سازی بیشتری دارد.
گراوند ادامه داد: بهترین ابزار برای نظام سلامت اداری نیز همین سامانهها هستند که در مقابله از فساد و پیشگیری از آنها نقش قابل توجهی دارد.
وی با تقدیر از فعالیت شبانه روزی آژانسهای تاکسی تلفنی گفت: دریافت اطلاع فعالان این حوزه در حال انجام است که این مهم تا حصول نتیجه ممکن برای تسهیل سازی در فعالیت آنها پس از افزایش قیمت بنزین پیگیری خواهد شد.
استاندار بوشهر ادامه داد: در رابطه با کشتی حمل کالاهای اساسی ۶ تا ۷ سال بود که وارد بوشهر نمیشد ولی با رایزنیهای صورت گرفته اکنون این مهم محقق شده است و منطق نیز حکم میکند بندر بوشهر بتواند در بحث تامین کالاهای اساسی برای استان های همجوار نقش آفرین باشد.
گراوند یادآور شد: نخستین محموله کالاهای اساسی برای استان بوشهر برنج بوده که روز گذشته وارد بندر مرکز این استان شده است.
وی بیان کرد: اکنون تلاشهایی در حال انجام است تا در حوزه نهادههای کشاورزی نیز بار در بوشهر تخلیه شود.
استاندار بوشهر ادامه داد: اداره کل بنادر و دریارنوردی قول مساعد به فراهم شدن امکان پهلوگیری کشتی های ۵۰ هزار تنی در بندر بوشهر داده که امید است این مهم در موعد مقرر اجرایی شود.
گراوند تصریح کرد: با فراهم شدن زمینه پهلوگیری چنین کشتیهایی در بوشهر اشتغال رونق پیدا میکند و تحرک خوبی نیز در حوزه حمل و نقل ایجاد میشود.
وی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی نیز باید خود را مسئول بداند تا لایروبی کانال دسترسی بندر بوشهر هر چه سریعتر محقق شود چرا که این پروژه نقش مهمی در رونق اقتصادی استان بوشهر دارد.
گراوند در ارتباط با نظارت بر بازار نیز عنوان کرد: در این راستا دستگاههای ذیربط همچنان بر نظارت مستمر خود با هدف کنترل قیمتها ادامه دهند.
وی در ارتباط با تامین نفت سفید نیز گفت: در این روستا بنابر بر درخواست فرمانداران تمهیدات لازم اندیشیده شده ولی با این حال انتظار داریم واحدهایی که گاز به درب منزل آنها رسیده اقدام به گرفتن انشعاب کنند تا مشکلات تامین نفت سفید زمستان به حداقل برسد.
گراوند ادامه داد: در این راستا دستگاههای حمایتی مانند کمیته امداد امام گاز آن را باید به طور جد در دستور کار قرار دهند.
وی گفت: رسانهها نیز باید با معرفی ظرفیتهای تسهیلاتی پیش بینی شده به ترغیب هر چه بیشتر شهروندان برای گرفتن انشعاب گاز تلاش کنند.
نظر شما