حمیدرضا حسینی روز یکشنبه در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده در سالن غدیر استانداری افزود: تولید محصولات ارگانیک مانند مرغ زمانی میسر است که در تولید نهادههای مصرفی مرغداریها به هیچ وجه از سموم کشاورزی شیمیایی استفاده نشده باشد.
وی با اشاره به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک یا مرغ سبز در سمنان، بیان کرد: اکنون در برخی از مرغداریهای این استان از آنتیبیوتیکهای گیاهی استفاده میشود و مرغ سبز را به بازار عرضه میکنند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان ادامه داد: با فرایند تولید مرغ ارگانیک در استان سمنان به علت نبود بسترهای مناسب فاصله وجود دارد.
حسینی تصریح کرد: نور طبیعی، رطوبت حداقل ۶۰ درصدی و دمای مناسب در سالنها، برای عرضه مرغ گوشتی با وزن ایدهآل در مرغداریهای استان سمنان رعایت میشود.
وی با اشاره به اینکه مرغداریها باید مرغ گوشتی را با گذشت هشت هفته به بازار عرصه کنند، بیان کرد: نگهداری مازاد بر سن پرورش مرغ تعریف شده برای مرغداریها سبب ذخیره چربی در مرغها میشود.
حسینی ابرازداشت: کشتارگاههای استان با هدف ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ رتبهبندی میشوند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان یادآور شد: همکاریهای لازم برای نظارت های بهداشتی و امنیت غذایی در زمینههای مختلف با ۲ آزمایشگاه مشترک با علومپزشکی و محیطزیست صورت میگیرد.
حدود ۷۰ درصد تولید گوشت مرغ استان سمنان به استانهای دیگر ارسال میشود و ۳۰ درصد برای مصرف در استان توزیع میشود.
درجلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان سمنان با حضور حبیبالله خجسته پور ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و جمعی از مسوولان استانی، در خصوص پایش سموم، آنتی بیوتیک ها و فلزات سنگین در فرآورده های خام دامی، نهاده های دامی و افزودنی های خوراک دام و طیور، تشریح طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» و تبیین نقش دستگاههای اجرایی استان در اجرای طرح و ارائه طرح پژوهشی بررسی تحلیل سرقت ، عوامل و آثار اجتماعی آن توسط مشاور، بحث و گفت و گو شد.