به گزارش «ایثار»، حجتالله فرهادی با اشاره به برپایی کمیسیون احراز مرکز در شهرستان اراک گفت: این کمیسیون از ۲۳ تا ۲۵ آذر ماه جهت بررسی پروندههای ارجاعی ماده ۳ استانهای مرکزی و قم برگزار شد.
وی ادامه داد: کمیسیون احراز مرکز با حضور معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد، معاون بهداشت و درمان بنیاد، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران و رییس مرکز حراست بنیاد و یا نمایندگان آنها برگزار میشود. در این کمیسیون پروندههایی که وضعیت آنها در استانها مشخص نشده، مورد بررسی و تعیین تکلیف قطعی قرار میگیرند.
کمیسیون احراز مرکز وظیفه تعیین درصد جانبازی مجروحان جنگ را برعهده دارد و هر فرد مشمول میتواند با داشتن مدارک بالینی، به این کمیسیون مراجعه کند.
کمیسیون احراز مرکز پس از بررسی مدارک بالینی فرد مراجعه کننده در کمیسیون احراز و تایید صحت سانحه و تطبیق آن با مدت حضور فرد در جبهه و همچنین تایید صحت گواهی مجروحیتی که ارائه شده مطابق با مدارک بالینی و پس از بررسی در کمیسیون پزشکی، در نهایت درصد جانبازی را تعیین خواهد کرد.
اعلام فعالیتها و برنامههای مرکز مطالعات و پژوهشهای بنیاد
معاون دفتر مطالعات و پژوهشهای بنیاد شهید و امور ایثارگران همزمان با روز پژوهش به تشریح فعالیتها و برنامههای این دفتر پرداخت.
مجید مودی در خصوص عملکرد این دفتر از سال گذشته تاکنون تصریح کرد: از میان طرحها تاکنون ۱۳ مورد پایان یافته و ۱۶ طرح در حال اجرا است. همچنین ۲۰ طرح مصوب آماده اجرا و ۲۸ پایاننامه خاتمه یافته نیز اجرایی میشود.
وی همچنین به برگزاری کارگاه «کاربرد پژوهش در مدیریت» ویژه مدیران بنیاد با هدف عملیاتی کردن و کاربردی شدن مفاهیم پژوهش در مدیریت خبر داد.
معاون مرکز مطالعات و پژوهشهای بنیاد افزود: مجله مطالعات فرهنگ ایثار به چاپ سوم رسیده و درصدد هستیم تا رویکرد این فصلنامه از علمی - ترویجی به علمی - پژوهشی تغییر پیدا کند، همچنین مجله طب جانباز نیز با ۴۸ مقاله به چاپ ششم رسیده است.
مودی دریافت مجوز ورود مجله طب جانباز به نمایه بینالمللی Scopus، برگزاری ۶ جلسه هیات تحریریه، نشستهای اخلاق سازمانی، برگزاری هشت جلسه شورای علمی، پذیرفته شدن ۳۰ مقاله در مجلات داخلی و خارجی، برگزاری ۱۷ پایگاه اندیشه ورزی، چهار جلسه کاربست دانش، ۵۸ جلسه کمیته تخصصی تحقیقات، هفت برنامه بازآموزی و دریافت مجوز راهاندازی مرکز آموزش مهارتی و حرفهای از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله اقدامات دفتر مطالعات و پژوهشهای بنیاد از سال گذشته تاکنون اعلام کرد.
۲۵ آذر در تقویم جمهوری اسلامی به عنوان روز پژوهش و از ۲۳ تا ۲۸ آذر ماه هفته پژوهش نامگذاری شده است.
اعلام زمان درخواست نقلوانتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت
اداره کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران، زمان ثبت درخواست نقل و انتقالات نیمسال دوم ۹۹ - ۹۸ دانشجویان شاهد و ایثارگر را اعلام کرد.
اداره کل آموزش بنیاد در اطلاعیهای به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرد: زمان ثبت درخواست نقل و انتقالات نیمسال دوم ۹۹ - ۹۸ دانشجویان شاهد و ایثارگر، از پنجم تا یازدهم دی ماه برای دانشجویان شاهد و ایثارگر جدیدالورود و از 18 تا 23 دی ماه برای دانشجویان شاغل به تحصیل خواهد بود و ثبت درخواست متقاضیان پذیرفتهشده در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری پس از ثبتنام در دانشگاه محل قبولی و دریافت شماره دانشجویی و از طریق مراجعه به سایت http://shahedtransmission.behdasht.gov.ir/ امکانپذیر است.
در این اطلاعیه آمده است: انتقال دانشجو صرفاً از طریق سامانه مربوطه صورت میگیرد و فقط مدارک و تقاضاهای ارسالشده از طریق سامانه موردبررسی و ملاک عمل خواهد بود و به درخواستهایی که خارج از سامانه و یا پس از پایان مهلت زمانی اعلامشده اقدام شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
دومین همایش ملی ایثار اجتماعی برگزار می شود
دومین «همایش ملی ایثار اجتماعی» توسط دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و با همکاری دانشگاه امام صادق (ع) روز سهشنبه ۲۶ آذر ماه با حضور جمعی از مسئولان و خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران در سالن سوره حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار میشود.
دبیرخانه علمی این همایش در دانشگاه امام صادق(ع) تشکیل شده و کارگروه علمی هیئت اندیشهورز نیز جلسات مختلفی را با حضور اعضای هیئتعلمی با محوریت ایثار اجتماعی برگزار کرده که در نهایت مقرر شد در روز همایش کتاب «دریچهای مفهومی به ایثار اجتماعی» رونمایی شود.
همچنین مدتی قبل فراخوان ارائه مقاله در زمینهٔ ایثار اجتماعی نیز در هشت عنوان و هشت زیر عنوان منتشر شده بود که ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه ارسال و پس از ارزیابی اولیه ۸۳ مقاله انتخاب شد و در ارزیابی دوم ۱۴ مقاله برگزیده شد که در همایش از ۱۰ مقاله برتر قدردانی خواهد شد.
نظر شما