ساخت بقعه احمدابن اسحاق (ره) سرپل ذهاب ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

قصرشیرین- ایرنا- رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: ساخت بقعه احمد ابن اسحاق (ره) که در جریان زلزله ۷.۳ریشتری ۲۱ آبان ماه سال ۹۶ تخریب شد، هم‌اکنون ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 علیرضا تابش روز سه شنبه در بازدید از روند ساخت بقعه احمد ابن اسحاق (ره)، افزود: بازسازی بنای این بقعه کار مهمی بود که آغاز شد و اکنون درصدد تامین اعتبار برای ادامه روند ساخت این پروژه هستیم.

وی اظهار داشت: با توجه به این که بقاع متبرکه محل رجوع و توسل و توکل مردم است و علاقه مندی و ارادت خاصی نسبت به این مکان مقدس در میان مسوولان و مردم است تلاش می کنیم تا خرداد ماه سال ۹۹ این طرح تکمیل شود.

رییس بنیاد مسکن در ادامه روند بازسازی شهر سرپل ذهاب را خوب ارزیابی کرد و نسبت به جمع آوری کانکس ها در معابرعمومی به همت مسوولان و امام جمعه شهرسرپل ذهاب قدردانی کرد.

تابش گفت: تاکنون برای بازسازی شهر سرپل ذهاب ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات هزینه شده است و درصدد هستیم در ادامه  بازسازی، ساخت سه هزار واحد مسکونی  دیگر نیز اضافه کنیم.

بازسازی بقعه حرم احمدابن اسحاق (ره) توسط ستاد بازسازی بنیاد مسکن استان اصفهان با ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع و با سه هزار و ۵۰۰ متر مربع زیربنا در ۲ طبقه در دست انجام است.

 نوع سازه این بقعه مطهر، اسکلت فلزی است.
احمدابن اسحاق قمی از اصحاب گرانقدر ائمه معصومین (ع) و از مراجع، محدثان و علمای بزرگ قرن سوم هجری است که توفیق درک امام جواد (ع)، امام هادی (ع)، امام حسن عسگری (ع) و امام زمان (عج) را داشته است.
آرامگاه این راوی در شهر سرپل ذهاب زیارتگاهی برای دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.

سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد.
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.
البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.
مسوولان ارشد استان گفته‌اند که همه واحدهای خسارت دیده روستایی و شهری را تا پایان سال ۹۸ تکمیل می‌کنند.