اسماعیل عطاپور روز سه شنبه در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان آذربایجان شرقی، اظهار کرد: طی سه ماه گذشته در قالب طرح پایش نانواییهای استان و با همکاری ادارات غله، بهداشت و اتحادیه نانوایان، حدود ۵۷۰۰ واحد در قالب گشت های مشترک رصد و پایش شدند .
وی افزود: از این تعداد ۵۵۰۰ واحد نانوایی از طریق سامانه اداره غله آرد یارانهای و نیمه یارانهای دریافت میکردند که ۲۵۹ واحد غیر فعال در سطح استان شناسایی و حدود ۱۴۵تن آرد سهمیه ای واحدهای یادشده قطع شد .
عطاپور اضافه کرد: در این مدت ۲۹۲ پرونده تخلف گران فروشی، ۶۴ فقره پرونده عرضه خارج از شبکه و ۹۷ فقره تخلف عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی احراز و به تعزیرات حکومتی معرفی شد .
وی افزود: در مدت اجرای طرح پایش برخی مشکلات از جمله عدم حمل به موقع آرد توسط شرکتهای حمل و نقل، عدم آگاهی نانوایان در خصوص عرضه خارج از شبکه آرد خریداری شده از طریق کد اختصاصی ایشان در سامانه، تسهیل صدور پروانه کسب برای واحدهای غیرمجاز نیز احصا شد .
عطاپور، ضرورت آموزش نانوایان، اصلاح نحوه توزیع آرد در مناطق عشایری و بحث دو نرخی بودن قیمت گندم و آرد را از دیگر نتایج بدست آمده در طرح پایش عنوان کرد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه بانک اطلاعاتی واحدهای نانوایی در حال تدوین است، گفت: با ایجاد سامانه جامع اطلاعاتی، تمامی مستندات مربوط به سهمیه، عملکرد، تخلفات و حتی کدهای اشتراک برق، آب و گاز واحدهای صنفی نانوایی استان به منظور انجام برنامهریزی های گردآوری میشود .
عطاپور با اشاره به اجرای درجه بندی واحدهای نانوایی شهر تبریز همزمان با اجرای طرح پایش، اظهار کرد: در این مدت ۴۷۰ واحد نانوایی در سطح شهر تبریز درجه بندی شد که از این تعداد ۲۲ واحد درجه یک، ۴۸ واحد درجه دو، ۳۰۷ واحد درجه سه و ۹۳ واحد نیز در انتظار ثبت در سامانه درجه بندی هستند .
نظر شما