دبیر اتحادیه انجمنهای علمی مهندسی صنایع کشور در حاشیه این همایش به خبرنگار ایرنا گفت: در 2 روز برگزاری این همایش ۱۵ کارگاه آموزشی و پنل برگزار میشود و تمرکز بیشتر بر بخش آموزشی است.
مریم جعفری افزود: حدود ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که ۲۰ مقاله از این تعداد برای ارایه در همایش پذیرفته شده است.
وی با اشاره به حضور دانشجویان رشته مهندسی صنایع از ۲۰ دانشگاه کشور در این همایش ادامه داد: همایشهای ملی دانشجویی مهندسی صنایع در دهه 70 توسط فعالان دانشجویی آغاز شد اما در مقطعی متوقف شد که از سال ۹۵ دوباره برگزاری این همایشها از سر گرفته شد.
مدیر گروه مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: رشته مهندسی صنایع منجر به ایجاد نگرش سیستمی در دانشجویان و ایجاد روحیه بهبود مستمر میشود.
فرزاد دهقانیان افزود: برگزاری اینگونه همایشها به حل مساله از طریق ارتباط دانشگاه و صنعت و پیدا کردن جایگاه مهندسی صنایع کمک میکند.
وی با اشاره به راهاندازی میز صنعت در دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: راههای ارتباط صنعت با دانشگاه برای صنعت شفاف نیست که میز صنعت این شفافیت را ایجاد میکند.
وی گفت: دانشجویان در این همایش نگاه درست به حل مشکلات را آموزش میبینند و تکنیکهای حل مساله را فرامیگیرند.
عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد نیز اظهار داشت: این همایش با هدف تبادل نظر و ارائه پژوهشهای انجام شده در حوزه مهندسی صنایع برگزار شده است.
حمید رضا کوشافر افزود: در این همایش موضوعاتی نظیر سرمایهگذاری، مدیریت پروژه و تحلیل دادهها آموزش داده میشود تا دانشجویان پس از فراغت از تحصیل بتوانند وارد بازار کار شوند.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود در آینده بسیاری از مشاغل کنونی از بین برود و شغلهای جدید جای آنها را بگیرد لذا نیاز است دانشجویان متناسب با بازار کار و پیشرفت علوم از دانش لازم برخوردار باشند.
وی گفت: ایجاد شبکه دانش و تبادل اطلاعات از دیگر کارکردهای این همایش است تا دانشجویان بتوانند دستاوردهای خود را با دیگر دانشجویان به اشتراک بگذارند.
کوشافر افزود: در این همایش نتایج مطالعات و تحقیقات در حوزه صنعت و دانشگاه به صورت فشرده و متمرکز ارایه میشود.
همایش ملی دانشجویی مهندسی صنایع مدت 2 روز در دانشگاه فردوسی مشهد ادامه دارد.
نظر شما