«مختار جلالی» عصر چهارشنبه در دومین جشن دانشآموختگی دانشجویان جامع علمی و کاربردی استان مرکزی در فرهنگسرای شهر اراک، افزود: ضعف مهارتی در سه دهه گذشته به چالش بیکاری و بهرهوری اندک نیروی کار دامن زد و در این راستا اساسنامه تشکیل دانشگاه جامع علمی و کاربردی تدوین شد.
وی بیان کرد: ۶۰ درصد دانشجویان علمی و کاربردی باید مهارتهای فرا گرفته را در زمینه رفع مشکلات اقتصادی کشور به کار گیرند.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور ادامه داد: این دانشگاه تلاش خود را برای بهبود کیفیت تربیت نیروی انسانی به کار گرفته، هرچند در زمینه کمی نیز ماموریت محول شده را انجام نداده است.
جلالی اظهار داشت: مقرر شده بود این مرکز آموزش عالی و دانشگاه فنی و حرفهای کشور ۳۰ درصد از دانشجویان را پذیرا باشند اما اکنون حدود ۱۲ درصد از دانشجویان کشور در رشتههای مهارتی مشغول به تحصیل هستند.
وی گفت: بزرگترین سرمایه هر کشور منابع انسانی ماهر و متخصص است و دانشگاه جامع علمی و کاربردی تلاش خود را به کار گرفته تا در راستای ماموریت محوله پاسخگو باشد.
رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی نیز در این آیین گفت: دانشجویان باید به توانمندی خود ایمان داشته باشند و توان خود را برای حل مشکلات جامعه به کار بندند.
«مهدی رئوفی» افزود: ۱۲ مرکز فعال علمی و کاربردی در استان مرکزی فعال است که ۲ هزار و ۵۳۰ دانشجو در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.
وی بیان کرد: یکهزار و ۲۰۰ دانشجوی این دانشگاه در مقطع کاردانی و بقیه در رشته کارشناسی است.
رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی ادامه داد: ۶۳۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در استان در بخش صنعت، یکهزار و ۷۶۰ نفر در بخش خدمات اجتماعی و بقیه فرهنگ و هنر است.
رئوفی اظهار داشت: استان مرکزی بهعنوان قطب مهم صنعتی کشور و با پیشینه فرهنگی غنی نیاز دارد که گسترش و پراکندگی موثری در زیرساختها و مراکز فرهنگ و هنر دداشته باشد.
وی تاکید کرد: دانشجویان باید نیاز روز جامعه را شناسایی کنند و برای تحقق این نیازها از هیچ کوششی دریغ نکنند.
در دومین جشن دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی از کتاب «قوانین خلاقیت» که به قلم«سعید کریمی» عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی همدان ترجمه و در انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسیده،، بود رونمایی شد.
تجلیل از خانواده شهیدان «حمد ابراهیمی» و «جواد ابراهیمی» و اجرای برنامههای موسیقی و هنری از دیگر برنامههای این آیین بود.
استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما