به گزارش صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، فیروز تاجر مدیرعامل این شرکت دانشبنیان به عنوان طراح و سازنده انواع سنسورهای صنعتی در ارتباط با محصول ساخت این شرکت که در نمایشگاه توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان حوزه فرودگاهی در صندوق نوآوری و شکوفایی به نمایش گذاشته شده است، گفت: نام دستگاه تولیدی ما متال دتکتور (فلزیاب صنعتی) است که به صورت بومی ساخته شده است.
وی با بیان اینکه، دانش فنی سنسور فلزیاب، کاملا بومیسازی شده و با قطعات پایه داخلی تولید میشود، افزود: این فناوری میتواند در محصولات مختلفی مورد استفاده قرار گیرد و به تولید محصولاتی تحت عنوان ساخت داخل منجر شود، بر اساس دانش فنی این محصول میتوان هشت شاخه صنعتی مختلف از جمله صنایع غذایی، صنعت پلاستیک، امنیتی و نظامی، صنایع معدنی، نساجی و صنایع فرودگاهی را پوشش داد.
تاجر در ادامه بازار هدف این محصول را در صنایع فرودگاهی و گیتهای ورودی عنوان کرد و گفت: یکی از بازارهای هدف سنسور فلزیاب، گیتهای امنیتی فرودگاهی است به این معنی که میتوانیم سنسور را تغییر کاربری داده و محصولاتی متنوع از یک محصول پایه تولید کنیم؛ به عنوان مثال در صنعت فرودگاهی، بر اساس میدان مغناطیسی که در محفظه ایجاد میشود، تغییرات میدان مغناطیسی با الگوریتمهای نرمافزاری و مدارهای الکتریکی تشخیص داده میشود و در صورت عبور فلز از میان آن، هشدار میدهد.
به گفته مدیرعامل شرکت دانشبنیان نوین حسگر سهند تبریز، این محصول نمونه خارجی دارد اما دانش فنی استفاده از آن نیز باید وجود داشته باشد و صرفا با داشتن ماژول، امکان تولید محصولات متنوع یا عمق علمی ایجاد نمیشود.
وی با اشاره به اینکه شرکت متبوعش برای ساخت این محصول از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کرده است، گفت: چهار سال پیش برای تولید نمونه اولیه از صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات دریافت کردیم و اکنون فاز تحقیقاتی تمام شده و در نظر داریم که وارد مرحله تجاریسازی شویم، بر همین اساس برای تولید نمونه صنعتی و افتتاح دفتر کار در تهران از صندوق نوآوری تسهیلات تقاضا خواهیم کرد.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان افزود: شرکت ما در پارک علم و فناوری تبریز و با هفت نیروی انسانی مشغول به فعالیت است.
تاجر، حضور در نمایشگاهها و رویدادهای فناورانهای که به همت صندوق نوآوری و شکوفایی برای توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان برگزار میشود را مفید و تاثیرگذار دانست و گفت: در رویداد خودرو که در صندوق نوآوری برگزار شده بود ۲۰ میلیارد تومان تفاهمنامه امضا کردیم زیرا سنسورهای تولیدی شرکت در بخشهای مختلف خودرو قابل استفاده است.
وی ادامه داد: تاکنون تفاهمنامهها به مرحله عقد قرارداد نرسیده است و در صورت عملیاتی شدن این تفاهمنامه میتوانیم فرآیند تجاریسازی و تولید انبوه را دنبال کنیم.
تاجر همچنین اظهار کرد: هدف اولیه ما بازار صنایع مختلف در داخل کشور است و بعد از اشباع داخل، به دنبال فرصتهای صادراتی خواهیم رفت.
وی گفت: ما پایه فنی و علمی این محصول را تحصیل به دست آوردهایم و بر اساس تقاضاهای نهادها و متقاضیان هر صنعت میتوانیم نمونه مرتبط با آن صنعت را تولید کنیم، بنابراین تولید انبوه هر محصول متناسب با تقاضا قابل تغییر و انطباق است.
این فعال دانشبنیان خاطرنشان کرد: مشکل ما این است که اکثر کارخانههای تولیدی از نمونههای خارجی استفاده میکنند و در صورت نیاز به تغییر بلافاصله نیازها را به خارج انتقال میدهند و با دریافت راهکار و طرح فنی، تغییرات را در محصول خود وارد کرده و به عنوان محصول خود معرفی میکنند، در صورتی که ما با اتکا به دانش فنی که به دست آوردیم بدون وابستگی میتوانیم محصولات متنوع تولید و نیاز بازار داخل را تامین کنیم.
نظر شما