به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، عیسی امینی - رییس کانون وکلای دادگستری مرکز، با اشرف بروجردی- رییس سازمان اسناد وکتابخانه ملی ایران دیدار و گفت و گو کرد.
بروجردی با استقبال از برگزاری کارگاههای آموزشی شناخت اسناد دارای اعتبار ملی برای وکلای شاغل در این نهاد، گفت: این امر از اهمیت بسزایی برخوردار است چراکه بدون شک اسنادی که از ارزش و اعتبار ملی بالایی برخوردار هستند در بین اسناد مراجعه کنندگان به وکلا وجود دارد و خوب است وکلا از ارزش و اهمیت این اسناد با خبر باشند.
در ادامه مهدی مقسومی – مدیرکل امور حقوقی و هماهنگی استانها افزود: مطابق آمار، تحصیلات تعداد۱۸ هزار نفر از اعضای کتابخانه ملی ایران در زمینه علوم حقوق است از این تعداد ۱۰هزارنفر خانم و ۸هزارنفر آقا هستند.
مقسومی گفت: تعداد ۲۰ هزار و ۷۰۰ نسخه کتاب حقوقی، ۴ هزار و ۳۷۷ پایان نامه حقوقی، ۷۷هزار سند حقوقی و ۱۴ هزار و ۵۰۰ مقاله حقوقی در این سازمان وجود دارد.
وی درباره میانگین مراجعه روزانه دانشجویان یا فارغ التحصیلان حقوقی به کتابخانه ملی اظهارداشت: به طور میانگین تعداد ۴۵۰ نفر روزانه با تحصیلات حقوقی به کتابخانه ملی ایران مراجعه می کنند در حالی که میانگین کلی مراجعه اعضا به کتابخانه روزانه ۱۵۰۰ نفر است.
به گفته مدیرکل امور حقوقی و هماهنگی استانهای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، یک سوم مراجعین روزانه و تقریبا ۲ پنجم اعضای کتابخانه ملی ایران تحصیلات دارای تحصلات حقوقی هستند.
وی با اشاره به پیشبرد پروژه تاریخ شفاهی، ادامه داد: تاکنون با تعداد ۳۰تن از حقوقدان مصاحبه شده است و بدون شک کانون وکلا می تواند در این زمینه و به منظور معرفی افراد و اشخاص اثرگذار با سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران همکاری داشته باشد.
همچنین عیسی امینی گفت: کانون وکلای دادگستری مرکز در کنار ۲۴ کانون وکلای دیگر کشور بعد از مجلس شورای اسلامی قدیمی ترین نهاد مدنی کشور است.
رییس کانون وکلای دادگستری مرکز افزود: اگر مردم مدنی فکر کنند نهادهای مدنی در آن جامعه شکل میگیرند و تفکرات سیاسی نمیتوانند این نهاد را کنار بگذارند.
وی با بیان اینکه این کانون از سال ۱۳۳۱ تشکیل و هیات مدیره آن در سال ۱۳۷۶ تشکیل شد، افزود: این نهاد در ادامه فعالیت خود با مشکلاتی روبرو شد اما همواره در مسیر خود در حال گام برداشتن است.
امینی ضمن استقبال از انعقاد تفاهم نامه میان این نهاد و سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، اضافه کرد: درصدد هستیم با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران فرهنگ کتابخوانی را بین وکلا توسعه دهیم.
وی اظهارداشت: این نهاد آمادگی دارد تا مشاورههای حقوقی در زمینههای مختلف را توسط وکلای مجرب خود به پرسنل کتابخانه ملی ایران ارائه دهد.
رییس کانون وکلای دادگستری مرکز با استقبال از برپایی نمایشگاهی از اسناد حقوقی به خصوص اسنادی که مربوط به کانون وکلا می شود در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، ادامه داد: برای ارتقای فرهنگ کتابخوانی مکانی بهتر از کتابخانه ملی ایران وجود ندارد.
نظر شما