حبیب مومیوند روز شنبه در نشست اعضای کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان گفت: ۸۵ واحد عرضه لباس دست دوم در همدان فعال بودند که این تعداد امسال به ۴۰ واحد کاهش یافت.
وی ادامه داد: تکلیف ستاد و کمیته های مسوول بر این است که متصدیان این ۴۰ واحد تغییر شغل بدهند که انتظار می رود در زمینه تغییر مشاغل این افراد همکاری صورت گیرد.
دبیر ستاد قاچاق کالا و ارز استانداری همدان اظهار داشت: البسه دست دوم علاوه بر قاچاق، مشکل جدی بهداشتی دارد بنابراین باید نسبت به جمع آوری آنها اقدام کرد.
مومیوند یادآوری کرد: پنج تن و ۸۴۰ کیلوگرم لباس دست دوم به ارزش پنج میلیارد ریال ۹ ماهه سال گذشته کشف شد و این آمار امسال به ۲ تن و ۸۰۰ کیلوگرم به ارزش سه میلیارد ریال رسید.
وی با ببان اینکه باید عرضه لباس دست دوم به صفر برسد ادامه داد: کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نسبت به طرح این موضوع در کمیته فرهنگی و اجتماعی اقدام کند.
دبیر ستاد قاچاق کالا و ارز استانداری همدان افزود: برخی دست فروشان نیز در پیاده روها اقدام به عرضه لباس دست دوم می کردند که شهرداری نباید اجازه این کار را بدهند.
مومیوند بیان کرد: بیشترین محموله لباس دست دوم در جنوب کشور بارگیری و به غرب کشور آذربایجان غربی و مهاباد میرود.
وی گفت: در ماده ۱۴ قانون مبارزه با قاچاق کالا تکلیف دستگاه تبلیغی، آموزشی و پژوهشی در زمینه قاچاق کالا مشخص شده است که برنامه فرهنگی، آموزشی و تحقیقات ترویجی با هدف ارتقای فرهنگ عمومی برای گرایش به خرید کالای داخلی و کاهش قاچاق کالا باید صورت گیرد.
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری همدان اظهار داشت: ۱۶۷ میلیارد تومان کالای قاچاق ۹ ماهه امسال کشف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است.
نظر شما