اساتید پیشکسوت رشته حسابداری دانشگاه‌ها تجلیل می‌شوند

تهران - ایرنا - دبیر همایش تجلیل از پیشکسوتان رشته حسابداری دانشگاه‌های مختلف کشور گفت: برای ارج نهادن و پاسداشت علمی اساتید از ۱۰ نفر از پیشکسوتان این رشته در دانشگاه‌ها هفتم دی ۹۸ مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

ساسان مهرانی عضو هیات علمی دانشگاه تهران امروز - شنبه - در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا هدف از برگزاری این همایش را پاسداشت اساتیدی عنوان کرد که پایه‌گذار رشته حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بودند تا گوشه‌ای از عمر فعالیت و زحمات آنها در دانشگاه‌های مختلف کشور را ارج بنهیم.

وی افزود: این تجلیل همچنین سبب تقویت روحیه این بزرگان در جامعه علمی کشور می شود.

وی ادامه داد: البته اساتید بازنشسته و پیشکسوت زیادی در رشته حسابداری هستند که باید آنها مورد تقدیر قرار گیرند اما در نهایت ۱۰ نفر از اساتید پیشکسوت حسابداری دانشگاه تهران، علامه طباطبایی، دانشگاه چمران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه آزاد و سایر دانشگاه‌ها برای این مراسم انتخاب می شوند.

دبیر همایش تجلیل از پیشکسوتان رشته حسابداری یادآور شد: علی ثقفی که در سال‌های ۷۱ و ۷۲ دوره دکتری حسابداری را در کشور راه اندازی کرد به همراه نقی بهرامفر و ایرج نوروش که کتاب‌های متعددی در این زمینه نوشته از جمله تقدیرشدگان هستند.

مهرانی خاطرنشان کرد: رضوان حجازی (نخستین حسابدار زن ایران)، محسن دستگیر (از نخستین اساتید رشته حسابداری)، علی نیکخواه آزاد ( از اساتید حسابداری در خارج از کشور که به ایران بازگشتند)، غلامحسین اسدی،  نقی بهرام فر، فریدون رهنمای رودپشتی، هاشم نیکومرام (پایه گذار حسابداری در دانشگاه آزاد) و حمید حقیقت  هم از دیگر استادی هستند که در این همایش مورد تجلیل قرار می گیرند.

وی درباره اثرگذاری رشته حسابداری در کشور نیز اظهار داشت: حساب‌های مالی، گزارش‌های دولت، بررسی بورس، بانک‌ها و بیشتر سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی بر پایه حسابرسی و حسابداری است تا جایگاه این رشته بیش از پیش مهم و اثرگذار محسوب شود.

دبیر همایش تجلیل از پیشکسوتان رشته حسابداری ادامه داد: از طرفی جایگاه حسابداری در کشور به نحوی است که تقریبا همه فارغ التحصیلان دانشگاهی این رشته وارد فضای کسب و کار می‌شوند.

مهرانی با تاکید بر اینکه ۱۱ درصد دانشجویان کل کشور در رشته حسابداری فعالیت می‌کنند، افزود: این تعداد علاقمند به تحصیل در رشته حسابداری علاوه بر نشان از اهمیت این رشته بیانگر داشتن امکان جذب فارغ التحصیلان در بازار کسب و کار است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کانون دانش آموختگان رشته حسابداری در کشور فعال است، گفت: انجمن‌های حسابداری ایران که زمینه ساز ورود فارغ التحصیلان به بازار کار است و جامعه حسابداران رسمی که حرفه‌ای‌ها این رشته در آن هستند از جمله بخش‌هایی است که در دانشگاه‌ها در رشته حسابداری فعالیت می‌کنند ولی هنوز کانون دانش آموختگان در این رشته راه اندازی نشده است.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران با یادآوری اینکه قرار است در همایش تجلیل از پیشکسوتان رشته حسابداری از طرح تاسیس کانون دانش آموختگان حسابداری  شود، اظهار داشت: هدف از تاسیس این کانون، کمک به دانشجویان فارغ التحصیل متقاضی مالی و برتر است تا همراه با کمک بنیاد حامیان دانشگاه تهران بتوانیم آنها را برای اثر بخشی در جامعه مورد حمایت قرار دهیم.

این همایش روز شنبه هفتم دی ماه در دانشگاه تهران برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha