غلامرضا پورجلالی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در بارندگی اخیر ۳۰ دستگاه پمپ تخلیه روان آبها دچار سوختگی شد اظهار داشت: این پمپها از لحاظ طراحی در هر ساعت باید چهار بار خاموش شوند ولی به خاطر حجم زیاد آب به طور مستمر روشن بودند.
وی مناطق بحرانی خرمشهر را کوی بهروز، خیابان هنگام، خیابان کیش، کوی سوم خرداد و طالقانی عنوان کرد و افزود: در چند روز اخیر تمام نیروهای خدمات شهرداری و امور آبفا برای رفع گرفتگی آبها با اضافه کردن پمپها در حال تخلیه آب هستند.
پورجلالی با بیان اینکه تهیه پمپها برای اداره امور آبفا به دلیل بالا بودن هزینه بسیار سنگین بوده و خرید این تعداد پمپ امکان پذیر نیست، گفت: بار سنگین تخلیه روانآبها باید از دوش شبکه فاضلاب برداشته شود و این امر با اجرای طرح دفع آبهای سطحی و روان آبها از سوی شهرداری امکانپذیر است.
وی با اشاره به طرح احداث فاضلاب خرمشهر گفت: تاکنون ۵۵ درصد شبکه فاضلاب خرمشهر بازسازی شده و قطعا در مناطقی که شبکه قدیمی است بر اثر فرسودگی و ورود گل و لای، زباله و چربی رستورانها موجب انسداد و پسزدگی و ورود حجم زیاد روان آب باعث آبگرفتگی میشود.
وی با بیان اینکه مردم حق دارند و نباید یک قطره باران به داخل منازل آنها وارد شود، گفت: شبکه فاضلاب بر اساس آب مصرفی و تراکم جمعیت هر منطقه طراحی میشود لذا مجالی برای ورود روان آب به شبکه فاضلاب نیست.
رییس آبفا خرمشهر از راهاندازی و بهرهبرداری از ایستگاه پمپاژ فاضلاب کوی فیصلی خبر داد و گفت: امید است مشکل آبگرفتگی معابر خرمشهر تا ۴۸ ساعت آینده برطرف شود.
در بارندگی اخیر ۱۱۵میلیمتر بارندگی در شهرستانهای آبادان و خرمشهر ثبت شد که باعث تعطیلی مدارس و ادارات این ۲ شهرستان در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته گذشته شد.
نظر شما