رامین فراهانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: تکمیل و راهاندازی اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) یکی از نیازها و مطالبات اصلی شهروندان ملایری است که هر چه سریعتر باید راهاندازی شود.
وی افزود: اورژانس در ۲ طبقه با زیربنای ۲ هزار و ۲۰۰ مترمربع در حال احداث است که ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیر بیمارستان امام حسین(ع) ملایر اظهار داشت: طبقه اول اورژانس شامل آندوسکوپی، تریاژ، اتاق پذیرش، رادیولوژی، دندانپزشکی، آزمایشگاه و اتاق عمل است و دارای ۲۴ تخت برای بزرگسالان و سه تخت برای اطفال است.
فراهانی گفت: تجهیزات اورژانس با کمک و پیگیری دانشگاه علوم پزشکی همدان و نمایندگان ملایر در دست تامین است.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه این بیمارستان معین شهرهای جنوبی استان است و بیماران تصادفی شهرها و استانهای همجوار به این بیمارستان اعزام میشوند، اورژانس فعلی بستر مناسبی برای ارایه خدمات به مراجعان نیست.
مدیر بیمارستان امام حسین(ع) ملایر خواستار شتاب بخشیدن در تکمیل و بهرهبرداری از اورژانس به عنوان یکی از مطالبات شهروندان ملایری شد و جذب نیروی پرستاری برای اورژانس این بیمارستان را از دیگر درخواستهای مهم برشمرد.
فراهانی همچنین تجهیز ۲۴ تخت برای اورژانس، بازسازی اتاق عمل، راهروها، بازسازی آزمایشگاه و مساعدت برای ایجاد بخش خیرساز آندوسکوپی و کلونوسکوپی را از دیگر درخواستها عنوان کرد و خواستار کمک و مساعدت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پززشکی در تامین این نیازها شد.
به گفته رییس شبکه بهداشت و درمان ملایر اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) هم اکنون ۸.۵ میلیارد تومان اعتبار دارد.
بیمارستان امام حسین(ع) ملایر دارای ۱۶۵ تخت فعال است و مجهز به دستگاه MRI و سی.تی.سکن، سی.سی.یو و آی.سی.یو و دیگر بخشها با تجهیزات کامل است و بیش از ۶۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در رشتههای مختلف در این بیمارستان مشغول فعالیت هستند.
نظر شما