مسعود کیمیایی قصد دارد رمان دهه هشتادش به نام «جسدهای شیشهای» را در قالب سریالی برای شبکه خانگی جلوی دوربین ببرد.
جسدهای شیشهای سال ۸۰ به چاپ رسیده و تا امروز ۲۶ بار تجدید چاپ شده و نقدهای مثبت فراوانی درباره آن نوشته شده است.
پیش تولید این سریال بهزودی با معرفی عوامل و بازیگران آن آغاز خواهد شد.
کیمیایی فیلمساز و رماننویس و شاعر که حرفه فیلمسازی را با دستیاری ساموئل خاچیکیان در فیلم خداحافظ تهران آغاز کرد.
او نخستین تجربه حرفه ای خود را در فیلم بیگانه بیا آموخت. اکثراً وی را کارگردانی مؤلف و مؤثر دانستهاند که در شکلگیری بدنه اصلی سینما در ایران نقشی مهم داشتهاست. او با ساخت فیلم قیصر در سال ۱۳۴۸ دو قطب هنری و تجاری سینما را به هم پیوند داد و همراهِ ناصر تقوایی و بهرام بیضایی و هژیر داریوش و فریدون گله و داریوش مهرجویی و علی حاتمی و چند فیلمساز دیگر از آغازگران دورهای بود که موج نو در سینمای ایران شناخته شد.
تم فیلمهای کیمیایی با باورها و ارزشهای انسانی در جایگاه یک فیلمساز جامعهگرا ساخته شدهاند. تمی که خود او به آن پایبند است اما با گذشت زمان در نگاه برخیها یا از بین رفته یا کمرنگ شدهاند. کیمیایی از جوانمردی، غیرت و رفاقت تا سر حد مرگ قصه میگوید و قهرمانانش را با این صفات در بستر جامعهٔ امروزی با مشکلات سیاسی و اجتماعی درگیر میکند تا از ارزشهای خود دفاع کنند. ارزشهایی که مردم عامهپسند دوستشان دارند. باور به آرمانخواهی انسانی و شخصی نیز ویژگی اثرهای وی به شمار میآیند.
جسدهای شیشهای اولین بار در سال ۱۳۸۰ توسط انتشارات آتیه به چاپ رسید. سپس در سالهای متفاوت، توسط ناشران مختلف تجدید چاپ شد. آخرین ناشری که رمان مسعود کیمیایی را به چاپ رسانده، نشر اختران است.
جسد های شیشه ای حکایت عشقی است بی امان که در بستری از رفاقت و در محیطی سیاست زده بین آدم های غول آسا، چند وجهی، عاشق، امین، رذل، فرصت طلب، زیرک، مجنون، و... در هوایی عطر آگین از سینما رشد می کند.این تعریف را به شکل هایی دیگر هم می شود ارائه داد.به جای عشق بی امان هر یک از تم های دیگر را گذاشت و به بقیه دست نزد؛ مثلا حکایت رفاقت هایی است بی نظیر که در بستری از عشق در محیطی...
نظر شما