سیاوش وحدت روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ثبات نسبی نرخ ارز، کمک های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و احیای واحدهای تولیدی از عواملی است که موجب رونق و افزایش تولید واحدهای کوچک شده است.
وی افزود: از سوی دیگر واحدهایی که توان افزایش ظرفیت نداشتند با تغییر مدیریت و یا تغییر نوع تولید و اجاره دادن واحدهای خود به تولید کنندگان دیگر توانستند تولید خود را افزایش دهند.
وی با بیان این که ۳۰ درصد از واحدهای تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی بین ۴۰ تا ۶۰ درصد ظرفیت خود تولید دارند، اظهار داشت: ۳۰درصد از واحدهای تولیدی نیز کمتر از ۴۰درصد از ظرفیت خود تولید دارند.
وی افزود: از ۲۷۸ واحد شهرک های صنعتی این استان ۴۸ واحد راکد است و در عین حال امسال علاوه بر فعال سازی ۱۰ طرح راکد، ۱۳ طرح صنعتی نیز در شهرک های صنعتی با سرمایه گذاری ۲۰۶ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
وی اظهار داشت: امسال ۱۱ هکتار زمین صنعتی نیز در قالب ۳۰ طرح تولیدی به متقاضیان واگذار شده است.
وحدت با بیان این که ۳۰ واحد تولیدی در شهرک های صنعتی بدهی معوقه دارند، گفت: بدهی این واحدها استمهال شده است.
وی از تعیین تکلیف ۲۴ قرارداد غیر فعال نیز خبر داد و گفت: بررسی های انجام شده نشان داد که بر روی زمین واگذار شده در برخی از این قراردادها هیچ کاری انجام نشده است و به همین دلیل ۵ قرار داد واگذاری زمین فسخ شد.
واحدهای صنایع کوچک مستقر در شهرک های صنعتی خراسان شمالی امسال ۲میلیون و ۲۰۰ هزار یورو از تولیدات خود را صادر کردند.
۱۰ درصد از این میزان صادرات مربوط به واحدهای آبنبات سازی بوده و بقیه هم به تولیدات دیگر واحدهای کوچک مستقر در شهرک های صنعتی استان اختصاص داشته است.
خراسان شمالی ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی دارد.
مجموع سرمایهگذاری واحدهای کوچک در این استان ۲ هزار و ۸۱۶ میلیارد ریال و میزان اشتغالزایی این بخش چهار هزار و ۳۸۵ نفر است.
نظر شما