۸ دی ۱۳۹۸، ۹:۲۸
کد خبرنگار: 1796
کد خبر: 83611832
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

 طرح‌های آبخیزداری در هفت روستای بوئین زهرا اجرا شد

قزوین - ایرنا - طرح‌های آبخیزداری با اختصاص ۱۲ میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی امسال در هفت روستای شهرستان بوئین زهرا اجرا شد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بوئین زهرا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح‌ها با مشارکت بخش خصوصی و جوامع محلی در هفت روستای شهرستان اجرایی شده است.

جعفر کیاحیرتی با بیان اینکه ۷۰۰ میلیون ریال از این اعتبار برای تقویت پوشش گیاهی در بوئین زهرا هزینه شده است،گفت: با هدف حفظ خاک و پوشش گیاهی در مناطق مختلف شهرستان، انواع بذرپاشی و طرح‌های آبخیزداری در راستای تقویت پوشش گیاهی انجام شده است.

وی همچنین گفت: نصب بندهای گابیونی در مسیل‌ها و همچنین لایروبی رودخانه‌ها از دیگر اقداماتی بود که علاوه بر جلوگیری از نفوذ سیلاب و مخاطرات، باعث شد تا در فصل بارندگی مشکلی از نظر جاری شدن سیلاب نداشته باشیم.

کیاحیرتی همچنین به مدیریت هرزآب ها اشاره کرد و گفت: یکی از اقداماتی که در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان انجام شد، مدیریت آبراه‌های سطحی با کمک جوامع محلی بود که که سبب می شود تا هرزآب‌ها به مسیرهای درستی هدایت شوند.

۲۳ هزار و ۹۳ هکتار از عرصه بیابانی با اقلیم نیمه خشک در شهرستان بویین زهرا قرار گرفته است.

بوئین زهرا به مرکزیت شهری به همین نام شهرستانی در جنوب شرقی استان قزوین است.