۸ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۱۰
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 83612640
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نماینده مجلس: فرهنگ‌سرا نیاز جدی شهر فرهنگی ملایر است

همدان _ ایرنا _ نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سابقه فرهنگی و وجود هنرمندان و صاحبان فکر و قلم در این شهرستان، ایجاد فرهنگ‌سرا را مهمترین نیاز جدی در این حوزه برشمرد و گفت: هنرمندان ملایری برای عرضه هنر و استعداد خود نیاز به فرهنگسرا دارند.

محمد کاظمی روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان ملایر افزود: متناسب با شان فرهنگی این شهرستان، بدون زیربناهای مناسب هستیم تا بتوانیم این فرهنگ را در بستر رشد و تکامل قرار دهیم.

وی ایجاد سالن پلاتو برای هنرمندان هنر تئاتر و نمایش ضرورت مهم دیگر برشمرد و ادامه داد: هنرمندان تئاتر ملایر در کشور سرآمد هستند و برای توسعه این هنر باید از تجهیزات لازم برخوردار شوند.

نائب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس دهم بر لزوم ایجاد کتابخانه در روستاها تاکید کرد و گفت: در این راستا از بانک پارسارگاد برای ایجاد کتابخانه در ۶ روستای ملایر کمک گرفته شد.

کاظمی با اشاره به راه اندازی کتابخانه شهر زنگنه پس از چند سال توقف بیان کرد: تکمیل مجتمع فرهنگی و هنری شهر زنگنه و مرکز آموزش هنر در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به گلایه مندی هنرمندان در زمینه بیمه گفت: به بیمه هنرمندان و مسکن آنها خوب پرداخته نشده است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نشریات به ویژه نشریه‌های محلی با بحران کاغذ مواجه شده اند که با تلاش دولت این مشکل در حال مرتفع شدن است.

کاظمی خواستار حل مشکلات اصحاب فرهنگ و هنر این شهرستان شد و بیان کرد: با محوریت امام جمعه، تلاش فرماندار ویژه ملایر و مجموعه مدیران، این شهرستان به عنوان یک کارگاه تولیدی و فرهنگی در حال فعالیت است و با ۲ عنوان جهانی منبت و انگور مسیر توسعه را طی می‌کند.

لزوم تشکیل کمیته تخصصی و مشورتی در ملایر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز به گستردگی حوزه فرهنگ و دربرگیری حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی گفت: از آنجا که فرهنگ محور توسعه است، باید زیرساخت‌های فرهنگی فراهم شود.

احمدرضا احسانی با بیان اینکه بخشی از نیازها توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی با مشارکت دستگاه‌های اجرایی متولی مرتفع می‌شود افزود: با حجم کم اعتبارات و گستردگی حوزه فرهنگی، نیاز به مشارکت تمامی دستگاه‌ها برای توسعه فرهنگی داریم.

وی بر لزوم تشکیل کمیته‌های تخصصی و مشورتی برای آسیب شناسی احصا مسائل این شهرستان در حوزه فرهنگی از طریق شورای فرهنگ عمومی تاکید و بیان کرد: مدیران کمک کنند تا خروجی شورای فرهنگ عمومی در راستای احصا و شناسایی آسیب‌های این حوزه باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان ادامه داد: بخشی از آسیب‌هایی که با آن مواجه هستیم، جدید است و به شکل سنتی نمی توان با آن برخورد کرد و نیاز به یافته‌ها و کمک دانشگاه‌ها داریم.

احسانی تاکید کرد: باید با توجه به شرایط موجود کشور و اعتبارات در حوزه فرهنگی برنامه‌ریزی کنیم.

وی با بیان اینکه با تعامل و مشارکت همه جانبه در ملایر کارها به خوبی انجام می شود یادآور شد: این هم‌افزایی در شهرستان ملایر وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha