سیاست اصلی پژوهشگاه ارتباط مستمر با دانشگاه است

تهران- ایرنا- رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در افتتاحیه دهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش اعلام کرد، سیاست پژوهشگاه ارتباط موثر و تعامل با دانشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های دانشی افراد مشغول در این مجموعه‌ها است.

وحید یزدانیان در خصوص سیاست‌های آتی که در پژوهشگاه در پیش گرفته خواهد شد، گفت: ماهیت این پژوهشگاه دو وجهی است، از یک سو همراهی با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور است و از سمت دیگر باید در نظر داشت که این پژوهشگاه دستگاه تابعه وزارت ارتباطات است و به این واسطه نیز سیاست‌های خاص خود را دارد.
او اشاره کرد: در نگاه اول ارتباط پژوهشگاه با دانشگاه‌ها اهمیت دارد. بنا بر دلایل متعدد این ارتباط به شکل موثر پیش نمی‌رفت اما اگر می‌خواهیم به توسعه پایدار دست پیدا کنیم، باید این ارتباط حفظ شود.
 وزیر ارتباطات در حکمی که برای ریاست پژوهشگاه صادر کردند، به ارتباط پژوهشگاه با دانشگاهیان و شرکت‌های دانش بنیان تاکید داشتند و اعلام کردند این مسئله باید سرلوحه کار ما قرار بگیرد.  
یزدانیان اشاره کرد: سیاست ما این است که پروژه‌ها را برون سپاری کنیم و از ظرفیت دانشگاهیان و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم. در مواردی پیش می‌آید که ۸۰ درصد از دانش مخصوص  پروژه را در داخل مرکز داریم اما در کنار این ۲۰ درصد هم از بیرون کمک می گیریم.
او با اشاره به این که پژوهشگاه فناوری ارتباطات با ۱۲۰ استاد متخصص و نزدیک به ۴۰۰ پژوهشگر در حال همکاری است، گفت: ما دنبال تمامی فعالیت های پژوهشی نیستیم زیرا نظام وزارت ارتباطات حمایتی است. پژوهشگاه نقش حمایت از این زیر نظام‌های پژوهشی را دارد. در حال حاضر زیرساخت لازم برای فعالیت‌های حمایتی مهیا شده است.  
شرکت های تابع وزارت ارتباطات، فعالان حوزه پژوهشی باید به ما اعلام نیاز کنند تا سیاست های پژوهشی ما به آن سمت برود تا بتوانیم در این حوزه کمک کنیم.
در ادامه رییس انجمن آی سی تی در افتتاحیه دهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، گفت: دوره‌های گذشته این کنفرانس توسط دانشگاه امیرکبیر برگزار شد و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز حمایت های خوبی از این کنفرانس داشت تا شش سال گذشته که بانیان این کنفرانس گفتند که برگزاری این مراسم را به انجمن آی سی تی خواهند سپرد.
مسعود شفیعی استاد دانشگاه امیرکبیر در این کنفرانس به معرفی انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران پرداخت و گفت:  انجمن ای سی تی سال ۸۳ با حمایت وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات تاسیس شد. ایجاد و تقویت ارتباط علمی، پژوهشی و آموزشی، برگزاری همایش‌ها، ترغیب و تشویق پژوهشگران از جمله اهدافی است که در این انجمن دنبال می‌شود.
او در خصوص کمیته آموزش و پژوهش و ارتباط با صنعت و دانشگاه گفت: مشارکت در ساماندهی امور آموزشی و پژوهشی، انجام فعالیت در معرفی فرهنگ کاربردی آی سی تی در سطح جامعه، مشارکت و همکاری با کمیته علمی در ترغیب پژوهشگران از جمله مسائلی است که در این کمیته دنبال می‌شود.  
این انجمن ۸۳ عضو حقوقی و بیش از ۲ هزار عضو حقیقی دارد.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha