به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری ایلام، معاون اول رییس جمهوری در این دیدار گفت: توسعه زیرساختهای تجاری مرز مهران با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای این مرز در دستور کار دولت است.
اسحاق جهانگیری با قدردانی از تلاشهای استاندار ایلام در پیگیری موارد مختلف به ویژه در زمینه سرمایهگذاری، اظهار داشت: از برنامههای مهم دولت برای توسعه مناطق مختلف کشور بویژه مناطق محروم استفاده از ظرفیت سرمایهگذاری و شکوفایی توانمندیهای منطقه است و دولت در این زمینه روند سرمایهگذاری در استان را تسریع میبخشد.
وی با قدردانی از حضور پرشور مردم استان ایلام در صحنههای مختلف از جمله مرزداری در دوران دفاع مقدس و موضوع اربعین افزود: امروز این استان در بحث اربعین و مرز مهران دارای جایگاه مهم و با اهمیتی در کشور است و نقش مهم، ارزنده و پویایی در سطح ملی ایفا میکند.
جهانگیری در ادامه این دیدار با توجه به خواسته استاندار ایلام مبنی بر ارتقای بخش چوار به شهرستان و دهستان آسمانآباد به بخش، در خصوص تسریع در روند ارتقای این مناطق در استان ایلام دستورهای لازم برای پیگیری این موارد را صادر کرد.
استاندار ایلام نیز در این دیدار در مورد ایجاد بازارچه هلاله شمالی، گفت: داشتن مرز مشترک با عراق یکی از مزیتها و ظرفیتهای مهم استان و کشور برای توسعه و دور زدن تحریمهاست و میطلبد دولت در احیای این ظرفیتها اهتمام جدی داشته باشد.
قاسم سلیمانیدشتکی همچنین خواستار سرمایهگذاری شرکتها و بنیادها با توجه ظرفیتهای مهم استان شد و افزود: هرچند دولت تاکنون در زمینه سرمایهگذاری در استان اقدامهای بسیار موثری انجام داده است اما برای توسعه و رفع محرومیتها و کاهش معضل بیکاری کماکان نیازمند مشارکت و توجه بیشتر دولت و بخش خصوصی هستیم.
وی با قدردانی از خدمات دولت در استان ایلام به ویژه در حوزه تقسیمات کشوری و شهرستان شدن هلیلان اظهار داشت: از جمله مهمترین مطالبات مردمی ارتقای دیگر مناطق استان از جمله بخش چوار از توابع ایلام به شهرستان و دهستان آسمانآباد از توابع چرداول به بخش است که با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای موجود این مناطق شرایط ارتقا را دارند.
سلیمانیدشتکی تاکید کرد: در خصوص شهرستان شدن چوار و بخش شدن آسمانآباد پیگیریهای فراوانی انجام شده است که با تصویب هیات و دولت و نظر مساعد مسوولان ارشد کشور ارتقای مناطق چوار و آسمانآباد تحقق یابد.
بخش هلیلان شهرستان چرداول به تازگی به شهرستان ارتقا یافت و مجموع شهرستانهای استان ایلام به ۱۱ شهرستان رسید.
دیدار استاندار ایلام با مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور
استاندار ایلام همچنین در دیدار با مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور بر رفع موانع تولید و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و صنعتی استان تاکید کرد.
در این دیدار که شادمهر کاظم زاده نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی و حیدر نعمتی معاون امور اقتصادی استاندار نیز حضور داشتند، استاندار ایلام گفت: تلاش های زیادی برای احیا و بازگرداندن واحدهای تولیدی راکد استان به چرخه تولید انجام شده است و در این راستا خواستار تسهیلات و توجه بیشتر در این بخش هستیم.
سلیمانی دشتکی با بیان اینکه تامین سرمایه در گردش از جمله مطالبات واحدهای تولیدی و صنعتی استان است، افزود: تامین سرمایه در گردش طرح ها برای تداوم فعالیت تولید کنندگان واحدهای تولیدی و صنعتی ضروری است.
وی خواستار تامین مالی پتروشیمی دره شهر بصورت سندیکایی با سایر بانک ها و با محوریت بانک صنعت و معدن شد.
در این نشست همچنین مسائل و مشکلات شرکت های فولاد ایوان، استیل کرد دره شهر، فولاد گستر آتنا و کوشاب غرب شهرستان چرداول مورد بحث و بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.
نظر شما