۱۱ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۳۹
کد خبر: 83616622
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

درآمدهای وصولی استان مرکزی در بودجه سال آینده ۴۰ درصد افزایش دارد

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: درآمدهای وصولی این استان از محل مالیات‌ها در بودجه سال آینده ۴۰ درصد افزایش دارد.

سید«علی آقازاده» روز چهارشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی افزود: درآمدهای مالیاتی دولت در بودجه سال آینده کشور حدود ۲۵ درصد افزایش یافته و افزایش ۴۰ درصدی این درآمدها برای این استان کار مضاعفی را در حوزه مالیاتی برای استان به همراه دارد.

وی ادامه داد: افزایش درآمدهای مالیاتی استان‌ها بدون مشورت با مسوولان استانی انجام شده و نیاز است این‌مهم از سوی نمایندگان استان مورد پیگیری قرار گیرد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها افزایش درآمد مالیاتی دولت در بودجه سال آینده از محل افزایش مالیات‌ها نیست بلکه از محل اخذ مالیات‌های معوق و فرارهای مالیاتی تامین می‌شود.

آقازاده ،تغییر ساختار بودجه کشور را از جمله تاکیدات رهبر معظم انقلاب و برخی کارشناسان اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: بر این اساس مقرر شده تا  ساختار بودجه سال آینده با حضور کارشناسان سازمان برنامه و بودجه و رییس مجلس شورای اسلامی بررسی  و متناسب با این وضعیت روز تنظیم شود که این مهم محقق نشده است.

وی ادامه داد: تحریم‌های ضالمانه دشمنان انقلاب اسلامی در  سه سال گذشته حدود ۲۰۰ میلیارد دلار خسارت در بودجه کشور به همراه داشته است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: درآمدهای نفتی کشور در بودجه سال ۹۵ حدود ۶۰ تا ۶۵ میلیارد دلار بود که این رقم در بودجه سال جاری حدود  ۱۵ درصد کاهش یافته است.

آقازاده، افزایش تمرکز در بودجه را از جمله مشکلات عنوان کرد و گفت: این مهم با سیاست‌های دولت مبنی بر تمرکز زدایی همخوانی ندارد.

وی ادامه داد: تمرکز زدایی در بودجه سال آینده افزایش تحقق بودجه را به همراه دارد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: افزایش تمرکز برخی مشکلات در طرحهای مشارکتی را رقم می‌زند و ادامه این روش عدم تکمیل طرح بیمارستان ولیعصر اراک تاپایان سال ۹۹ را سبب می‌شود.

رییس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی نیز در این نشست گفت: بودجه کل کشور در سال آینده یک‌هزار و ۹۸۸ هزار میلیارد تومان است که نسبت به بودجه امسال ۱۴ درصد افزایش خواهد داشت.

«رقیه یادگاری» افزود: ۴۸۴ هزار میلیارد تومان از بودجه سال آینده مربوط به بخش عمومی دولت است که ۷۵ درصد آن متعلق به شرکت‌ها است.

وی ادامه داد: دارایی‌های مالی که بیشتر بحث انتشار اوراق تسویه و اسناد خزانه است با ۱۴۴ درصد افزایش نسبت به بودجه امسال به ۱۲۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.

رییس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی گفت: سهم این استان از محل درآمدهای وصولی در بودجه سال آینده ۲ و سه دهم درصد معادل سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است و نسبت به بودجه امسال ۴۰ درصد افزایش دارد.

یادگاری افزود: سهم استان مرکزی از محل درآمدهای وصولی در بودجه سال جاری ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است.

وی ادامه داد: ۹۶ درصد درآمدهای وصولی استان مرکزی از محل اخذ درآمد از شرکت‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی بوده و این افزایش فشارهایی را به این شرکت ها به همراه دارد.

رییس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی گفت: ۷۵ درصد مصارف بودجه سال آینده مربوط به هزینه‌ها خواهد بود و ۳۰۴ میلیارد تومان منابع مالی از این محل برای ۲۳ دستگاه این استان در نظر گرفته شده است.

یادگاری ادامه داد: اعتبارت هزینه ای استان مرکزی در بودجه سال آینده نسبت به بودجه سال جاری ۹ درصد افزایش یافته که با توجه به افزایش ۱۵ درصدی حقوق باید صرفه جویی در هزینه کرد این اعتبارات در دستور کار شرکت‌های استانی قرار گیرد.

وی، اعتبارات تملک دارایی سرمایه در بودجه سال آینده را ۷۰ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: سهم استان مرکزی از این اعتبارات ۴۵۷ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته که ۴۲۰ میلیارد تومان بود هشت درصد افزایش یافته است.

رییس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی تصمیم گیری در خصوص حریم شهر خنداب را از دیگر مصوبات شست شورای برنامه ریزی و توسعه استان عنوان کرد و گفت: حریم این شهر در گذشته تصویب شده بود ولی به‌دلیل تداخل با حریم  آب سنگین   اصلاحاتی در این زمینه انجام شد.

یادگاری افزود: با اصلاحات انجام شده سه روستا، ناحیه صنعتی و بخشی از محدوده آب سنگین از حریم خارج و محدوده خنداب به ۱۱ برابر  وسعت شهر محدود شد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه بودجه ۹۹  باید شفاف و واقع‌گرا تنظیم شود تا کسری بودجه گسترده ایجاد نشود.

«علی اکبر کریمی» افزود: دستور مقام معظم رهبری و نظر  صاحب‌نظران بر اصلاح ساختاری بودجه است و با وجود مشکلات ناشی از تحریم‌ها که زمینه و بستر مناسب‌تری برای اصلاح ساختاری بودجه فراهم کرده، باید  از فرصت ها برای اصلاح ساختار بودجه در سال جاری و بودجه سال آینده استفاده شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح ساختاری بودجه به معنی فراهم کردن  راهکارهایی برای افزایش درآمدهای سالم  برای دولت و کاهش هزینه‌ها است تا در نتیجه بتوان کم شدن وابستگی بودجه به نفت را ایجاد کرد.

کریمی افزود: از مجموع کل بودجه کشور که کمتر از ۲ هزار میلیارد تومان است، یک میلیون و ۴۸۴ هزار میلیارد تومان مختص شرکت‌های دولتی است که ۷۵ درصد بودجه کل کشور را شکل می‌دهد.

وی اظهار داشت: ارایه جداگانه بودجه شرکت‌های دولتی و یک ماه زودتر از سایر بودجه‌ها در بودجه ۹۸ برای دولت تکلیف شد که دولت هم به خوبی این مهم را انجام داد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت بودجه شرکت‌های دولتی مطلوب نیست و در سال‌های ۹۰ تا ۹۹ رقم بودجه شرکت‌های دولتی در مدت ۹ سال سه و ۶ دهم برابر رشد دارد.

کریمی افزود: در لایحه بودجه سال ۹۹، افزایش  ۱۶ و ۲ دهم درصدی برای بودجه شرکت‌های دولتی نسبت به سال قبل ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: ۳۸۵ عنوان شرکت دولتی زیان‌ده وجود دارد که  سود خاصی از بابت سهام آن‌ها نصیب دولت  نمی‌شود و این رقم زیان‌دهی در طول سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مجموع مالیات بودجه سال آینده ۱۷۵ هزار میلیارد تومان است که نسبت به رقم مصوب سال جاری حدود ۲۶ درصد رشد پیش بینی شده است.

کریمی افزود: درآمد دولت شامل مالیات، نفت و سایر درآمدها است که سایر درآمدها در طول سال‌های اخیر معطوف به انتشار اوراق و استقراض دولت از مردم بوده است.

وی اظهار داشت: افزایش ۱۵ درصدی برای حقوق کارکنان دولت برای سال آینده پیش‌بینی شده که اعتقاد ما بر الگوی رشد پلکانی حقوق‌ها است چراکه حقوق ها کفاف زندگی را نمی‌دهد.

کریمی بیان کرد:۶۰ هزار میلیارد ریال برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، ۳۰ هزار میلیارد ریال برای رتبه بندی فرهنگیان، ۳۱۰ هزار میلیارد ریال کمک هزینه معیشتی برای ۶۰ میلیون نفر، ۴۳۰ هزار میلیارد ریال برای یارانه‌هایی که سالانه پرداخت می‌شود برای ۷۸ میلیون نفر در لایحه بودجه پیش‌بینی شده است.

وی افزود: مبلغ معافیت حقوق کارکنان دولت از ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به ۳۰ میلیون ریال افزایش پیدا کرده و حقوق بگیران تا ۳۰ میلیون ریال از مالیات معاف هستند و تسهیلات ازدواج‌ هم ۳۰۰ میلیون ریال برای هر نفر ثابت مانده است.

نماینده مردم تفرش آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: در بودجه سال جاری برای کسری بودجه ۷۵ هزار میلیارد تومان خارج از بودجه تامین شده که ۶۰ هزار میلیارد تومان آن از صندوق توسعه ملی برداشت شده است.

«محمد حسینی» ادامه داد: سال آینده که سال سوم تحریم ها است شرایط بسیار سخت خواهد بود و نیاز است امور کشور به درستی مدیریت شود.

نماینده مردم تفرش آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بیشترین درآمد کشور تاکنون از محل درآمدهای نفتی بوده است که  با توجه به شرایط اقتصادی  این درآمدهادر بودجه سال آینده لحاظ نشده است.

حسینی گفت:  ۴۳۹هزار میلیارد تومان بودجه سال آینده مربوط به هزینه های جاری کشور از جمله پرداخت حقوق است در صورتی که درآمدهای واقعی وصولی دولت ۳۲۷هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.
 وی ادامه داد: ۱۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه سال آینده از محل فروش دارایی ها و ۸۰ هزار میلیارد تومان از محل فروش اوراق مشارکت لحاظ شده است.

نماینده مردم تفرش آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی یاد اور شد: افزایش قیمت بنزین کاهش مصرف روزانه بنزین از ۹۹ میلیون لیتر به ۷۸ میلیون لیتر در کشور را به همراه داشته است.

حسینی  گفت: ۳۱هزار میلیارد تومان در بودجه سال آینده لایحه طرح معیشتی و ۴۲هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان نیز برای پرداخت یارانه ها پیش بینی شده است که با حذف سه دهک جامعه باید منتظر ماند چه اتفاقاتی روی می دهد.

وی یادآور شد : افزایش حقوق کارکنان دولت در بودجه سال آینده ۱۵درصد در نظر گرفته شده است که می‌طلبد در شرایط اقتصادی حاکم بر کشور  افزایش حقوق  به صورت متعادل در نظر گرفته شود.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha