تمرکز صنعت و دانشگاه بر شبکه‌های نسل آینده تلفن همراه است

تهران- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: رشد شبکه‌های تلفن همراه از نسل یک تا پنج و حتی رسیدن به نسل ششم مرهون توسعه فناوری‌های جدید است تا تمام تمرکز صنعت و دانشگاه بر روی این حوزه برنامه‌ریزی شود.

بیست و پنجمین همایش بین المللی کامپیوتر از امروز چهارشنبه به مدت ۲ روز در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود. 

احمد اکبری رییس همایش در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، درباره اهداف این همایش اظهار داشت:  ارائه مقالات، نشست های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی درباره هوش مصنوعی، شبکه‌های نسل پنجم تلفن همراه، علوم داده، تولید انیمیشن، امنیت اطلاعات و بازی‌های کامپیوتری از جمله اهداف این همایش است.

وی گفت: ۳.۹ تریلیون دلار ارزش افزوده، حاکی از حجم  شگرف چرخش مالی در این حوزه است که منجر به ایجاد فرصت‌های پژوهشی، صنعتی و تجاری بسیاری می‌شود. همچنین رشد و توسعه شبکه‌های تلفن همراه از نسل یک گرفته تا نسل پنج و حتی رسیدن به نسل ششم مرهون توسعه همین فناوری‌ها است تا تمرکز صنعت و دانشگاه بر روی این حوزه قرار گیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: شبکه های نسل آینده مشتمل بر نسل پنجم تلفن همراه و فناوری های آنها، شبکه های رادیویی، نرم افزاری و سخت افزاری و هوشمند سازی در پیکره آنها در  این همایش بررسی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این فناوری ها به توسعه کسب و کار کمک شایانی می کنند، افزود: ایجاد شغل، صرفه جویی در مصرف انرژی، پالایش محیط زیست و ایجاد انرژی‌های سبز از جمله مواردی است که در این فناوری‌ها سبب توسعه کسب و کار می شود.

اکبری ادامه داد: گسترش بسترهای تست شبکه‌های نسل پنجم و پژوهش‌های مستمر از نیازهای حیاتی کشور است و دانشگاه‌های پیشرو مانند دانشگاه علم و صنعت می‌توانند نقش بسزایی برای گسترش و توسعه آن از طریق ارتباط با صنعت ایفا کنند.

وی درباره تعداد مقاله‌های ارسال شده به همایش نیز یادآور شد: ۲۰۰ مقاله ارسال شده که از این تعداد ۱۰۰ مقاله پذیرفته و در مدت ۲ روز به انگلیسی و فارسی ارائه می‌شوند.

این استاد دانشگاه در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه برای توسعه فناوری های جدید نیز گفت: برای این موضوع تفاهم نامه‌هایی با بخش صنعت منعقد شده و سند ارتباطی و اطلاعاتی نیز در حال تدوین است تا با کمک متخصصان و دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت پروژه های صنعتی اجرایی شود.

اکبری خاطرنشان کرد که در این همایش چهار استاد بین المللی سخنرانان کلیدی هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha