محمدحسن مرادی روز پنجشنبه در جلسه اعضای شورای برنامه ریزی همدان افزود: پارک علم و فناوری همدان به تنهایی ۱۷۳ واحد فناور دارد که در زمینه تبدیل علم به توسعه اقتصادی فعالیت میکنند.
وی اظهار داشت: ایجاد صندوق پژوهش و فناوری، توسعه شتابدهندههای تخصصی، توسعه فعالیت مراکز رشد و نوآوری شهرستانها، توسعه صادرات محصولات دانشبنیان و فناور و همچنین توسعه شبکه همکاریهای داخلی و بینالمللی از مهمترین اقدامات پارک علم و فناوری همدان است.
مرادی با تاکید بر اینکه پارک علم و فناوری تسهیلگر است و تولید علم و فناوری را به عهده دارد، ادامه داد: پارک علم و فناوری در تمام مراحل، از تولید تا فروش، بررسی محصول را از دانش تا عرضه بر عهده دارد.
وی اضافه کرد: به دنبال راه اندازی شتاب دهنده برای کمک به صنایع دستی و گردشگی در لالجین و انگور در ملایر هستیم.
رییس پارک علم و فناوری همدان گفت: شتابدهندهای در ملایر داریم که ۲۴۰ نوع انگور تولید میکند.
معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار همدان نیز در این جلسه گفت: بسیاری از واحدهای تولیدی تعطیل شده استان به دلیل نداشتن دانش علمی به روز تعطیل شدهاند.
سید محمدرضا میرصفدری افزود: دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه مادر همدان است که دو طرح دانش بنیان را مدیریت میکند.
وی با اشاره به اینکه سه طرح دانشبنیان مربوط به شرکت توزیع برق در دست کار است، اظهار داشت: دانشگاه صنعتی همدان چهار طرح دانشبنیان دارد که تحقیقات آن تایید شده و کمک زیادی در موضوع اقتصاد مقاومتی میکند.
معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار همدان گفت: در سطح همدان شرکت های دانش بنیانی داریم که در شرایط تحریم قراردادهای ارزی بستهاند.
نظر شما