به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل، علی اصغر مونسان در جلسه بهرهبرداری از طرحهای این اداره کل گفت: تنوع تعداد واحدهای بومگردی و نیز تنوع خدمات گردشگری به ویژه در زمینه طبیعتگردی، گردشگری سلامت موجب توسعه ظرفیتهای گردشگری در کشور شده و باید این ظرفیتها در کشورهای هدف نیز تبلیغ شود.
وی همچنین افزود: هم اکنون ۲ هزار و ۴۵۰ پروژه گردشگری با ۱۹ میلیون متر مربع فضای قابل استفاده و چهار هزار پروژه مرمت و بازسازی آثار تاریخی در دست اجرا است.
مونسان از صدور پنج هزار و ۲۰۰ موافقت اصولی گردشگری در دولت دوازدهم خبر داد و گفت: این امر نشاندهنده توجه سرمایهگذاران بخش خصوصی به صنعت گردشگری بوده و زمینهساز توسعه گردشگری کشور در آینده است.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به ضرورت توجه به صنعت گردشگری برای ارتقای جایگاه این صنعت به رتبه اول و دوم در اقتصاد کشور اظهارکرد: ایجاد زیرساختهای گردشگری موجب توقف مهاجرت و حتی معکوس شدن آن میشود.
وی بیانکرد: افتتاح مداوم موزههای غیردولتی و ثبت زنجیرهای آثار تاریخی و طبیعی کشور از جمله جنگلهای هیرکانی به طول ۸۵۰ کیلومتر در پنج استان و کویر لوت در فهرست آثار جهانی از اقدامات مهمی است که میتواند زمینه توسعه همهجانبه صنعت گردشگری را در ایران بدنبال داشته باشد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین با اشاره به تدوین سند توسعه گردشگری کشور و آغاز عملیات برای تصویب برش استانی این سند در استانهای مختلف کشور افزود: در این سند برنامه عملیاتی و برند کشور در حوزه گردشگری کشور تدوین و مشخص شده است.
وی اعلامکرد: اردبیل به عنوان شهر گردشگرپذیر معرفی شده و ۲ شهر سرعین و مشگینشهر هم به زودی به عنوان شهرهای گردشگرپذیر معرفی میشود.
وی توجه به بازارهای هدف در کشورهای دیگر را گامی مهم در توسعه گردشگری دانست و ادامهداد: در این زمینه لغو روادید با کشور عمان دستاورد مطلوب داشته و بر این اساس لغو روادید با کشور چین نیز دنبال میشود.
مونسان، با تاکید بر ادامه سیاست ثبت زنجیرهای آثار تاریخی در کشور اظهارکرد: با هدف تقویت گردشگری شهرها، پنج گروه گردشگری شهرها شامل شهر مستعد توسعه گردشگری، شهر متعهد به توسعه گردشگری، شهر گردشگرپذیر، شهر مقصد گردشگری و شهر دوستدار گردشگر تعریف شده است.
به گزارش ایرنا، در جریان سفر علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور به استان اردبیل، ۲۹ پروژه گردشگری با سرمایهگذاری بالغ یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار جدید نیز برای توسعه میراث فرهنگی و گردشگری این استان ابلاغ شد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور در سفر خود به استان اردبیل پروژه ساماندهی بقعه شیخ کلخوران، منطقه نمونه گردشگری شورابیل، موزه صنایع دستی، دروازه عالی قاپو، هتل سارای و پل تمام شیشهای هیر را افتتاح کرد.
نظر شما