روح الله حامدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نانوایان سمنان نیز جزیی از جامعه محسوب میشوند، و باید در نظر داشت که آخرین افزایش قیمت نان در استان در سال ۹۳ رقم خورده بود.
وی با اشاره به اثر افزایش قیمتها بر هزینههای نانوایان، تصریح کرد: سال ۹۷ اصلاح قیمتی در نان صورت گرفت، اما این مساله منفعتی برای نانوایان نداشت.
دبیر و مسوول بازرسی کارگروه آرد و نان استان سمنان ادامه داد: افزایش هزینهها در سالهای گذشته و ثابت ماندن قیمت نان سبب متضرر شدن نانوایان استان شده بود.
وی تاکید کرد: طبق دستورالعمل و شیوهنامه ابلاغی از وزارت صنعت، معدن و تجارت، متولی کارگروه آرد و نان، در این خصوص تصمیمگیری شد که ممکن است رضایت مطلق را برای دو طرف مردم و نانواهایی به همراه نداشته باشد.
رویکرد نظارتی با هدف افزایش کیفیت و کمیت نان
حامدی بیان کرد: براساس رصدها، درصد کیفیت نان سمنان بالای ۸۰ درصد است اما تمام تلاشها رسیدن به حد مطلوب و کیفیت ۱۰۰ درصدی این کالای اساسی در سبد خانوارهای این استان است.
دبیر و مسوول بازرسی کارگروه آرد و نان استان سمنان ادامه داد: رویکردهای این کارگروه به دنبال ارتقا و افزایش کیفیت و کمیت نان در این استان است.
حامدی با بیان اینکه افزایش قیمت نان در سمنان باید در حدود ۲ ماه پیش اعمال میشد، تصریح کرد: نظارتها بر واحدهای نانوانی این استان به منظور بررسی و کنترل کیفیت و کمیت نان در سه مقطع صبح، ظهر و عصر از سوی اتحادیه آرد و نان انجام میشود.
دبیر و مسوول بازرسی کارگروه آرد و نان استان سمنان یادآور شد: با همکاری کارشناسان کارگروه کیفیت نان سمنان با حضور در واحدهای صنفی، ایرادها بررسی می شود.
۸۰۱ واحد نانوایی در استان سمنان فعالیت می کنند که از این تعداد ۵۷۵ واحد از آرد یارانهای بهره مند هستند و ۲۲۶ واحد نیز آزادپز است.
بر اساس مصوبه این کارگروه قیمتهای جدید چهار نوع نان اصلی به این شرح اعلام میشود:
نان لواش با وزن چانه ۱۷۰ گرم، به صورت یارانهای ۲۵۰ تومان و نیمه یارانهای ۳۵۰ تومان
نان بربری با وزن چانه ۵۱۰ گرم ، به صورت یارانهای ۷۵۰ تومان و نیمه یارانهای یکهزار تومان
نان تافتون با وزن چانه ۳۲۵ گرم ، به صورت یارانهای ۵۰۰ تومان و نیمه یارانهای ۶۰۰ تومان
نان سنگک ساده که در سراسر استان به صورت نیمه یارانهای و با وزن چانه ۴۸۰ گرم پخت میشود از امروز با قیمت ۱۵۰۰ تومان به دست مردم میرسد.
بر اساس تقاضای مشتری برای استفاده از کنجد در نان سنگک قیمت آن افزایش مییابد.