۱۵ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۳۱
کد خبرنگار: 795
کد خبر: 83621205
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

مسلمانان نیجریه اقدام آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی را محکوم کردند

تهران - ایرنا - مسلمانان شهر "ابوجا" پایتخت نیجریه دیروز (شنبه) با برگزاری تظاهراتی، اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد "قاسم سلیمانی" و "ابومهدی المهندس" را محکوم کردند، هر چند برخی گروههای وابسته به صهیونیستها در این کشور واکنش متفاوتی به این اقدام نشان دادند.

شبکه "العالم" لبنان امروز (یکشنبه) در گزارشی از ابوجا از برپایی تظاهرات ضد آمریکایی حامیان "علامه زاکزاکی" در پایتخت نیجریه خبر داد و افزود که تظاهرکنندگان حمله هوایی آمریکا به عراق که به شهادت سردار سپهبد سلیمانی و ابو المهندس منجر شد را محکوم کردند.

دفتر علامه زکزاکی، رهبر "نهضت اسلامی نیجریه" نیز دیروز در پیامی اعلام کرد: که راهپیمایی هفتگی با عنوان "زکزاکی را آزاد کنید" با حضور حامیان "علامه ابراهیم زکزاکی" برپا شد و حامیان وی در راهپیمایی عکس‌هایی از سردار شهید سلیمانی و ابو المهندس را در دست داشتند.

پهپادهای آمریکایی بامداد جمعه در اقدامی تجاوزکارانه خودرو حامل سردار سلیمانی را در نزدیکی فرودگاه بغداد هدف قرار دادند که در این حمله فرمانده سپاه قدس به همراه تعدادی از فرماندهان "الحشد الشعبی" عراق به شهادت رسیدند.

در پی تظاهرات مسلمانان نیجریه و محکوم کردن اقدام تروریستی آمریکا علیه سردار شهید سلیمانی، روزنامه "دیلی پست" نیجریه امروز گزارش داد که "اننامدی کانو" رهبر "جنبش بومیان خلق بیافرا" (آی پی او بی) که گروهی جدایی طلب در این کشور هستند، در واکنش به شهادت سپهبد سلیمانی در حمله هوایی آمریکا، از دولت کشورش خواست تا با واشنگتن در این خصوص همکاری کند.

وی که در نیجریه به خیانت به کشورش متهم است و سال گذشته نیز در سفری به سرزمین های اشغالی با رهبران صهیونیستی دیدار کرده بود، در یک پیام توئیتری پیام های "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا را باز نشر کرده و از دولت نیجریه خواست واشنگتن را در نیل به اهداف تجاوزکارنه بلند مدت در خاورمیانه تنها نگذارد.

وی معتقد است که مردم "ایگبو" زبان که اکثریت جمعیت جنوب شرق نیجریه را تشکیل می‌دهند، قبیله‌ای گمشده از اسرائیل هستند و مأموریت او این است که آن‌ها را به ارض موعود بیافرا هدایت کند.

منطقه بیافرا در سال 1967 از نیجریه جدا شد، اما تنها تا سال 1970 دوام داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha