خراسان رضوی رتبه دوم آرد و نان با کیفیت کشور را دارد

مشهد- ایرنا- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی منطقه پنجم کشور گفت: این استان از نظر کیفیت آرد و نان تولیدی رتبه دوم کشور را پس از تهران دارد.

حمیدرضا نوری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر استانهای تهران، خراسان رضوی، خوزستان، فارس و گلستان استانهایی هستند که گندم تولید آنها دارای بالاترین رتبه است.

وی ادامه داد: در قالب برنامه‌ریزی انجام شده رتبه‌بندی و ارتقای کیفیت تولید در کارخانه های آرد استان در دستور کار قرار گرفته است و تولید آرد و نان به عنوان عنصر اصلی امنیت غذایی در جامعه در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار دارد لذا در این استان نیز برای تولید گندم مطلوب، آرد خوب و نان با کیفیت همه تلاشها و برنامه ریزی‌ها را انجام داده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی منطقه پنجم کشور با اشاره به اینکه امسال با ۵۱ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۰۲ هزار تن گندم مازاد به صورت تضمیمی از کشاورزان خراسان رضوی خریداری شد گفت: خوشبختانه هم اکنون ذخیره‌سازی گندم و تامین امنیت غذایی با توجه به جمعیت ۶.۷ میلیون نفری استان و با در نظر گرفتن ورود بیش از ۳۰ میلیون زائری که سالانه وارد خراسان رضوی می شوند کاملا فراهم است.

نوری افزود: در حال حاضر ۶ هزار و ۲۰۰  واحد نانوایی دولتی و نیمه‌یارانه ای در خراسان رضوی فعالیت دارند و خوشبختانه کیفیت تولید آرد و نان در استان از سطح بالایی برخوردار است و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

وی ادامه داد: هم اکنون نیز در حال فراهم سازی زمینه‌های لازم در خصوص کسب آمادگی برای خرید تضمینی در سال آینده هستیم.

سرانه مصرف ماهیانه آرد در استان شش میلیون و ۷۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ۷.۵ کیلوگرم است.

شرکت غله و خدمات بازرگانی در منطقه پنج کشور  واردات، خرید، تدارکات، تجهیزات، نگهداری، ذخیره سازی، آماده سازی، بسته بندی، توزیع و فروش و صادرات کالاهای اساسی، حساس و ضروری را با استفاده از تمامی ابزارهای متداول اقتصادی و خرید، ایجاد، احداث، اداره، اجاره، استجاره و نگهداری تجهیزات و تأسیسات ذخیره سازی کالاهای اساسی و ضروری را در استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی بر عهده دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha