خروج نیروهای آمریکایی از منطقه مستلزم اتحاد منطقه‌ای است

اصفهان - ایرنا- معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اصفهان گفت: اتحاد و انسجام منطقه‌ای بین ملت‌ها و دولت‌ها برای مطالبه‌گری درباره خروج نیروهای آمریکایی، ضروری است.

فرهاد مصری‌نژاد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مطالبه باید در سطح همه دولت‌ها و ملت‌های منطقه به‌صورت عمومی ایجاد شود تا به موفقیت برسد.

وی با اشاره به شهادت سردار قاسم سلیمانی تصریح کرد: استکبار جهانی یکی از ستون‌های نظام جمهوری اسلامی را به واسطه اطلاعات و تحلیل‌های نادرستی که از طرف دشمنان و برخی افراد وطن‌فروش به گوش آن رسیده بود، مورد هدف قرار داد.

وی اضافه کرد: تحلیل دشمن این بود که پس از ناآرامی‌های آبان در کشورمان، مردم چندان درباره ترور شهید سردار سلیمانی موضع نگیرند اما با توجه به اینکه ملت ما، افراد خدمتگزار خود را به خوبی می‌شناسند پس از شنیدن این خبر شوکه شدند و با شکوه و عظمت هرچه بیشتر در مراسم تشییع پیکر او شرکت کردند.

این استاد دانشگاه، حرکت آمریکا در ترور شهید سردار سلیمانی را  نابخردانه و ناجوانمردانه خواند و اظهار داشت: دولت آمریکا، خباثت خود را با این کار در سطح بین‌المللی نشان داد و به شدت به انزوا کشیده شد.

مصری‌نژاد با بیان اینکه عزاداری‌ها و حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهید سردار سلیمانی نشان داد که مردم، نظام جمهوری اسلامی را با جان و دل پذیرفتند و این موضوع ربطی به مشکلات موجود ندارد، تاکید کرد: مردم ایران می‌خواهند اوضاع مملکت بهتر شود اما نه به این قیمت که کشور دست دشمنان بیفتد.

این استاد دانشگاه گفت: شهادت سردار سلیمانی این برکت را داشت که مردم بدانند راهی جز اینکه مشکلات را خودمان حل کنیم، وجود ندارد و دشمن به دنبال نابود کردن کشورمان است.

وی با بیان اینکه توقع مردم ایران، گرفتن انتقام سخت از عاملان این حادثه بود، ادامه داد: بامداد چهارشنبه این اتفاق افتاد و نگرانی و غم مردم مقداری تقلیل یافت اما همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند این فقط یک سیلی محکم به آمریکا بود و نتیجه این انتقام باید خروج نیروهای آمریکایی از منطقه باشد.

این عضو بسیج استادان اصفهان با اشاره به اینکه زمینه‌های خروج نیروهای آمریکایی با خون شهید سردار سلیمانی و مصوبه‌های اخیر مجلس شورای اسلامی کشورمان و پارلمان عراق فراهم شد، تصریح کرد: آمریکایی‌ها برای ماندن در منطقه دست و پا می‌زنند و دولت‌های آلمان و انگلیس نیز می‌خواهند اجازه بگیرند.

مصری نژاد با بیان اینکه مورد هدف قرار گرفتن پایگاه نظامی آمریکایی توسط موشک‌های ایرانی، ترس استکبار جهانی را به همراه داشت، گفت: آنها با نگاه تاجرانه در منطقه حضور دارند و به این راحتی نمی‌خواهند منطقه را ترک کنند اما وظیفه دولت‌ها و ملت‌های منطقه این است که مطالبه‌گری کنند.

سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی مهندس از فرماندهان مقاومت پس از عمری مجاهدت، بامداد جمعه ۱۳ دی‌ماه در شلیک موشک از پهبادهای وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با دستور دونالد ترامپ، در نزدیکی فرودگاه بغداد ترور شد و به شهادت رسید.

به‌دنبال این حمله تروریستی دولت ایالات متحده، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد روز چهارشنبه از شلیک ده‌ها موشک بالستیک به سمت پایگاه عین‌الاسد، محل استقرار نیروهای آمریکایی در استان الانبار عراق خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، ده‌ها موشک زمین به زمین به این پایگاه آمریکایی اصابت کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha